BAŞKAN YILDIRIM BAYANLARI UNUTMADI

BAŞKAN YILDIRIM BAYANLARI UNUTMADI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik Olay Muhabiri Cansu Yiğit ile İl Genel Meclis Üyesi Nihal Arslan´a çiçek takdim etti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik Olay Muhabiri Cansu Yiğit ile İl Genel Meclis Üyesi Nihal Arslan'a çiçek takdim etti.
İl Genel Meclisi Mart ayı 5. birleşiminin sonunda Meclis Başkanı Yıldırım jesti damga vurdu. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısyla Başkan Yıldırım Bilecik Olay Muhabiri Cansu Yiğit ile İl Genel Meclis Üyesi Nihal Arslan'a çiçek taktim etti. Yiğit ve Arslan'ın Kadınlar Gününü kutlayan Yıldırım, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.
Başkan Yıldırım, İl Genel Meclis Üyesi Zeki Uyanık'a da takılmadan edemedi. Özel günleri hatırlayıp mecliste gündeme getiren Uyanık'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü unuttuğunu ifade eden Yıldırım: "Zeki bey unuttu. Yarın Dünya Kadılar Günü onunla ilgili bir hediyemiz olacak" dedi. Meclis Üyesi Uyanık'ta: "Yarın başkanım bugün 7 Mart. Sizde zaten meclis başkanı olarak meclis adına veriyorsunuz hediyeleri" diyerek cevap verdi.

/resimler/2016-3/7/1505438327705.jpg

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.