BAŞKAN'IN TAVRI NET!

BAŞKAN'IN TAVRI NET!

Bozüyük Belediyesi'nce alınan karar gereği kahvehanelerin kaldırımlara masa ve sandalye koymaları yasaklanacak. Yeni uygulama 27 Mayıs tarihinden itibaren geçerli olacak. 

Bozüyük Belediyesi tarafından oldukça radikal bir karara imza atıldı. Bayanlardan gelen şikayetleri dikkate alan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Anneler Günü'nün kutlandığı bugünlerde durum karşısında net bir tavır takındı. Bayanların rahatsızlığını ortadan kaldırmak için harekete geçen Başkan Bakıcı kararı kahvehanecilere tebliğ etti. 

DARISI BİLECİK'İN BAŞINA!

Bozüyük Belediyesi'nce alınan bu karardan sonra gözler başta Bilecik Belediyesi olmak üzere diğer belediyelere çevrildi. Daha önce Bilecik Merkez'de kahvehanelerin kaldırımlara koydukları masa ve sandalyelerden rahatsızlığını dile getiren bir bayan okurumuz, gazetemize okuyucu mektubu göndermiş ve yetkililere seslenmişti. 

Bir bayanın rahatsızlıklarını şiirsel bir dille anlatan okuyucu mektubuna başta bayanlar olmak üzere birçok Bilecikli'den destek yorumları gelmişti. 

DESTEK YORUMLARI GELDİ

Gazetemize ulaşam yorumlarda; Zeynep rumuzlu bir okur, durumun verdiği rahatsızlığın had safhaya ulaştığını belirterek yetkililerden hemen gereğinin yapılmasını istemişti.

'Zabıta derhal el atmalı' diye bir başka yorumcu,"Bir erkek olarak aynı şeylerden bende rahatsızım. Belediye zabıtalatının derhal bu konuya el atmaları gerekir" ifadelerini kullanmıştı. 

Bir başka bayan okuyucumuz ise ,"Nokta atışı bir mektup. Sonunda dillendiren biri çıkmış. Evet ilimizin sorunlarından biri. Acil çözüm. Bir bayan olarak destekliyorum" şeklinde düşüncelerini paylaşmıştı. 

Yine Hüseyin rumuzlu bir takipçimiz, kahvehanelerin kaldırıma koyduğu masa ve sandalyelerin yarattığı olumsuz görüntülerin ortadan kaldırımasını istemişti. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 11603 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum