"BAŞKANLIK SİSTEMİ..."

"BAŞKANLIK SİSTEMİ..."

Osmaneli Belediye Başkan Münür Şahin: "Önemli olan dava, önemli olan büyük Türkiye. Örnek davranışı için Başbakanımıza teşekkürler. Davanın lideri Recep Tayyip Erdoğan'dır. Başkanlık sistemi Türkiye için şarttır" dedi.


Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Ak Parti'nin aldığı olağanüstü kongre kararını değerlendirdi.  Başkan Şahin, Davutoğlu'na hizmetleri için teşekkür ederek: "Siyasette örnek davranışı için teşekkür ediyoruz" dedi. Başkan Şahin ayrıca davanın önemine işaret ederek: "Önemli olan dava, önemli olan büyük Türkiye. Örnek davranışı için Başbakanımıza teşekkürler. Davanın lideri Recep Tayyip Erdoğan'dır. Başkanlık sistemi Türkiye için şarttır" dedi. 
Başkan Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu cümleleri kullandı: "Önemli olan dava, önemli olan büyük Türkiye. Örnek davranışı için Başbakanımıza teşekkürler. Davanın lideri Recep Tayyip Erdoğan'dır. Başkanlık sistemi Türkiye için şarttır.
Başbakanımız ve genel başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na Türkiye ve İslam Alemine hizmetleri için teşekkür ediyoru, Allah razı olsun diyoruz.
Aile içinde kalması gerekenler aile içinde kalır. Büyük bir erdemlik göstererek davasına sahip çıkan ve bundan sonrası içinde davanın bir neferi olarak kalacağını beyan eden bilge insan değerli hocamıza siyasette örnek davranışı için teşekkür ediyoruz.
Siyasette seviyenin, davranışın ne olması gerektiğini de kısaca özetledi. Önemli olan Türkiye, önemli olan davadır. Bir lider olarak da bunu ortaya koydu. Ak Parti hareketinin kurucusu ve lideri Recep Tayyip Erdoğan'dır. İnşallah başkanlık sisteminin halkımızın tercihi olarak onaylanmasıyla çok yakında bu süreç oturması gereken yere oturur.
Türkiye'nin başkanlık sistemine geçmesiyle birlikte benzer sistem sorunları da ortadan kalkacak. Bu olayın Türkiye'nin önünü açacak başkanlık sisteminin bir an önce gerçekleşmesini hızlandırılmasını diliyorum.
Sonuçta bu hareketin tartışmasız lideri Recep Tayyip Erdoğan'dır. Davayı devam ettirip ileriye taşıyacaklar Davutoğlu ve sonrası bu görevlere gelecek olan yeni değerlerdir. 
Bu süreçte yaşananlar ile sonucu ve de sonrası Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun dava, ülke menfaati, etik davranış yönünden örnek bir davranış olacak tarihe yazılacaktır. Halkımızın siyasette görmek istediği davranış budur" dedi.

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2915 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum