BAŞVURULAR YARIN SONA ERİYOR

BAŞVURULAR YARIN SONA ERİYOR

Sağlık Bakanlığı, 2017/3 tercih döneminde toplam 3 bin 890 kişinin alınacağını ve alım dahilinde Hemşire, İlk ve Acil Yardım Teknisyeni gibi branşlara geniş yer ayıracağını duyurmuştu.  Sözleşmeli personel alımı kapsamında AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ise Bilecik’e 9 adet sözleşmeli sağlık personeli atanacağını duyurdu. 

2-9 Mart 2017 tarihleri arasında ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden yapılabilecek tercih işlemlerinde 2016-KPSS sınav sonuçları kullanılacak. Konu ile ilgili yazılı açıklamada bulunan ve Bilecik’e 9 adet sözleşmeli sağlık personeli atanacağını ifade eden AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, “Sağlık Bakanımız Sayın Recep Akdağ’a ilimize ihdas edilen yeni kadrolar için teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Bilecik’e ait sözleşmeli sağlık personeli pozisyonlarının unvan/branş ve mezuniyet düzeylerine göre dağılımı ise şu şekilde oluştu;

sozlesmeli.jpg

Eldemir ayrıca; 2017 Yılı İlk Defa ve Yeniden Atama Kurasında Bilecik İlimize açılan pozisyonlar için 22 Mart Çarşamba günü noter huzurunda kura ile yerleştirme işlemi yapılacağını da belirtti.

sozlesmeli1.jpg

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 4020 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.