BBP'DE İLK ADAY ADAYI MÜRACAATINI YAPTI

BBP'DE İLK ADAY ADAYI MÜRACAATINI YAPTI

Büyük Birlik Partisi (BBP)’de aday adaylığı başvuruları başladı.

İlk aday adaylığı başvurusunu ise Engin Muslu yaptı. Müracaat dosyasını BBP İl Başkanı Murat Önal’a teslim eden Engin Muslu, “İçinizden biri ve sizlerin kardeşi olarak beraber yaşadığımız şehrin sorunlarını ve sıkıntılarının farkında olan, bu sorunların üstesinden gelebilecek ehliyetli ve liyakatlı kadrolarımızla siz değerli Bilecikli hemşerilerimizin hizmetine talibiz” dedi.

BBP Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı Engin Muslu, başvurusuna ilişkin yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Öncelikle şunu belirtmek isterim ki seçimler bizim için bir hizmet yarışıdır. Büyük Birlik Partisi tertemiz mazisi ile ülkemizin en kritik durumlarında almış olduğu kararlarıyla tercihini devletinden ve milletinden yana kullanmış, yapmış olduğu hizmetleri halka hizmet Hakk'a hizmet anlayışıyla yapan adaleti, dürüstlüğü ve çalışkanlığı kendisine şiar edinmiş bir siyasi partidir.

2019 mahalli ve idari seçimlerinde partim aday olma görevini şahsıma tebliğ ederse birbirinden kıymetli kadrolarımızla ilimiz ve siz kıymetli hemşehrilerimize hak ettiği hizmeti sunmak boynumuzun borcudur. İçinizden biri ve sizlerin kardeşi olarak beraber yaşadığımız şehrin sorunlarını ve sıkıntılarının farkında olan, bu sorunların üstesinden gelebilecek ehliyetli ve liyakatlı kadrolarımızla siz Bilecikli hemşerilerimizin hizmetine talibiz” ifadelerini kullandı.

bbpde-ilk-aday-adayi-engin-muslu-ic-buyuk.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4546 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.