BBP'den Akşener'e sert çıkış!

BBP'den Akşener'e sert çıkış!

BBP MKYK Üyesi ve Bilecik Milletvekili Aday Adayı Murat Önal, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e sert çıkışta bulundu.

BBP MKYK Üyesi ve Bilecik Milletvekili Aday Adayı Murat Önal, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e sert çıkışta bulundu. Meral Akşener'in şehitlerimiz üzerinden siyasi rant devşirmeye çalıştığını ifade eden Murat Önal, Akşener'in Türkeş ve Yazıcıoğlu isimlerini kullanmasına tepki gösterdi.

Murat Önal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Akşener’e sesleniyorum: Hanımefendi, senin camının kırılmasıyla, şehitlerimizin, Ömer Halisdemir'in, Recep Hasatlı'nın ne alakası var? Bu isimleri istismar etmeye utanmıyor musun? PKK ile anlaşan organizasyonla seçime giriyorsun, ortağının elinde binlerce şehidin kanı var.

TBMM çatısı altında, grup kürsülerinde, mermi kovanlarıyla, mafya üslubuyla racon kesmeye çalışmak meclisimize ve milletimize hakarettir. Söz konusu ifadeleri, üslubu, ifadelerin ve üslubun sahiplerini kınıyor, hepsini şehitlerimize saygılı olmaları konusunda uyarıyorum.

Senin Alparslan Türkeş veya şehit Muhsin Yazıcıoğlu ile bir gün mesain var mı? Her iki ismi de arsızca istismar etmeye, kullanmaya, siyasi rant devşirmeye çalışıyorsun. Ülkücüler de Türk milliyetçileri de bu istismarınıza sandıkta hak ettiğiniz cevabı verecektir."

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 788 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.