BBP'DEN BİLECİK ÇIKARMASI

BBP'DEN BİLECİK ÇIKARMASI

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Merkez yöneticilerinden oluşan bir heyet, temaslarda bulunmak üzere ilimize geldi. Heyette, Genel Başkan Yardımcıları Bayram Karacan ve Ahmet Yeliz ile Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Bayram Bilgin ve Tolga Aral yer aldı. 

Heyet, Vali Tahir Büyükakın'ı ziyaretlerinin ardından Şubat Kafe'de bir basın toplantısı düzenledi. Ardından bazı STK temsilcileri ile görüşen heyet, partililer ile bir araya geldi. 

Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, Bilecik'te olmaktan duydukları memnuniyeti getirerek, BBP genel merkezi için Bilecik'in çok önemli olduğunu söyledi. Karacan, Bilecik teşkilatlarını daha güçlü hale getirmek için çalıştıklarını aktardı. 

Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yeliz ise partilerinin misyon ve vizyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Yeliz, ülke gündemini değerlendirerek dikkat çeken sözler sarfetti.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yeliz şu ifadeleri kullandı:

'BİR AN EVVEL TEMİZLENMELİ'

"Bugün ülkemizde terör sürekli can almakta. Terör, özellikle PKK artık işi güvenlik güçlerinden çıkartıp, devletin gencecik memurlarına da yönelmiş vaziyette. Bu anlamda hükümetimize sesleniyor ve şunu ifade etmek istiyorum; Terörle ilintisi olan kim varsa sadece FETÖ değil bunun yanında PKK, DHKPC ve diğer kimler irtibat halinde ise onlarda devlet içerisinden bir an evvel temizlenmeli. 

'REFERANDUM KARARINDAN VAZGEÇMELİ'

Günümüzün sıcak gündemi Barzani ve Talabani'nin Irak'ın kuzeyinde başlatmak istedikleri bir yeni devlet kurma girişimidir. Irak'ın devlet bütünlüğünü riske atıp bu devlet kurma girişimleri başlatılırsa diğer gerek etnik, gerek mezhepsel temele dayanan gruplarında devletleşme sürecinde atacağı adımlar bölgemizde yeni kaoslara neden olacak. Bunun için biz uzun müddettir dostluk elimizi uzattığımız Barzani'nin bir an önce aklını başına devşirmesini tavsiye ediyoruz. Referandum kararından bir an önce vazgeçmeli. Türk devletinin şemsiye görevini ciddiye alsın. Kan ve gözyaşı dökme projesine Barzani'nin ortak olmamasını ve Türkiye'nin güvencesi altında kalmasının yararlı olacağını düşünüyoruz. Suriye'nin de Irak'ın da toprak bütünlüğünden yanayız. 

Bizler BBP yönetim kadroları olarak dünyaya hakim olma çabası veren vahşi kapitalizmin karşısında Türk-İslam ülküsünü tekrar bu ülkeye yeni kodlarıyla ihya ve inşa ederekten tüm dünyaya hediye etmek için yola çıkmış hareketiz. BBP, çeyrek asırlık siyasi hayatı boyunca hiçbir partinin karşıtı, yandaşı ya da yeni kurulacak bir partinin omurgası olmak için siyaset yapan değil, Türk-İslam ülküsünü hayata geçirmek ve bu ülkünün önce milletimize sonra bölgemize ve dünyaya Hak'tan, adaletten yana olan bir partidir" dedi. 

bbpden-bilecik-cikarmasi2.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2620 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum