BBP’den İYİ Parti’ye sert tepki “Yazıklar olsun!”

BBP’den İYİ Parti’ye sert tepki “Yazıklar olsun!”

BBP İl Başkanı Murat Önal, İYİ Partili Lütfü Türkkan’ın şehit yakınına küfür etmesine sert tepki göstererek, İYİ Parti’yi topa tuttu.

BBP MKYK Üyesi ve Bilecik İl Başkanı Murat Önal, İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın şehit yakınına küfür etmesine sert tepki göstererek, "Yazıklar olsun" dedi.

BBP İl Başkanı Murat Önal, konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in Bingöl ziyaretinde kendisine tepki gösteren şehit yakınına küfür eden İYİ Partili Lütfü Türkkan’a ve Millet İttifakı’na ağır sözlerle yüklendi.

Lütfü Türkkan’ın ettiği küfürün Türk siyaset tarihinin en sefil ve aşağılık olaylarından birisi olarak kayda geçtiğini belirten Murat Önal, “Burası kürdistan diyen teröristin karşısında burası Türkiye Cumhuriyeti toprağı diyemeyen, sus pus olanlar şehit ailemiz karşısında dilleri açılıp edepsizlik, ahlaksızlık yapıyor” ifadesini kullandı.

Önal, açıklamasında, şunları kaydetti:

“Muhtemeldir ki bu aşağılık hadise uzun zaman hafızalardan silinmeyecek. Gün geçmiyor ki din ya da milliyetçilik istismarcılarının yeni foyaları açığa çıkmasın. Örtülü müttefiklerinin ifadesiyle "Oturduğunuz koltukları HDP'ye borçlusunuz" dediği partinin adı kepazeliklerle anılan malum vekili Lütfü Türkkan'ın son hadsizliği Türkiye'deki muhalefet sorununun iktidar sorunundan önce geldiğinin en somut örneklerindendir. Bu ülkenin herhangi bir vatandaşına dahi edilemeyecek galiz küfürleri bir şehit ağabeyine etmekten haya etmeyenden her şey beklenir. Türk milliyetçisi olmaz olamaz. Türk milliyetçilerinin halis niyetini HDP ile kurdukları örtülü ittifaka peşkeş çekenleri insan içine çıkamaz hale getirmek herkeslerden evvel Türk milliyetçilerine düşer.

Şehit yakınımızın izzetini çiğnemek ne malum vekilin, nede HDP motifli zillet ittifakının harcı değildir. Burası kürdistan diyen teröristin karşısında burası Türkiye Cumhuriyeti toprağı diyemeyen, sus pus olanlar şehit ailemiz karşısında dilleri açılıp edepsizlik, ahlaksızlık yapıyor.

Soros artığı Kavala’yı savunmakta İYİ’siniz, kürdistan sözüne karşı gelmemekte İYİ’siniz, şehit ailelerine hakaret etmekte İYİ’siniz, HDP ile her türlü işi tutmakta İYİ’siniz, Çokça rotaryan içinizde bulundurmakta İYİ’siniz. Sahi nedir derdiniz, nesiniz kimsiniz?” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2146 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.