BBP'den Kılıçdaroğlu'na tepki

BBP'den Kılıçdaroğlu'na tepki

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bilecik İl Başkanı Murat Önal, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun başörütüsü ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bilecik İl Başkanı Murat Önal, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun başörütüsü ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi. Murat Önal, Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarının samimi olmadığını belirterek, Kılıçdaroğlu’nun geçmişte başörtüsüne “Çul parçası” dediğini anımsattı.

Önal, gazetemize yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyetimizin 100. yılına girerken dün başörtüsünü yasaklayanlar ‘Çul parçası’ diyenler bugün meclise başörtüsünü teminat altına alacak bir tasarıyla geleceklermiş.

Müslüman bir ülkede sanki Müslümanlar azınlıkmış gibi bir yaklaşımla başörtüsü tasarısı nedir. Başörtüsüne ‘Çul parçası’ derken ekran karşısında hitap ettiğiniz kitlenin yağlarını eritiyordunuz.

Geçmişte yaptığınız yanlışları biliyoruz, inanmasak da belki pişmanlık duyuyor olabilirsiniz.  Kelime oyunları yapmadan insanların aklı ile oynamadan çıkın ekranların karşısına ‘Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu günden beri İslam’a ve Müslüman ritüellere düşmanlık yaptık ama şimdi pişmanız’ deseniz daha samimi olur.” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1354 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum