BEBKA BİLECİK'TE TOPLANDI

BEBKA BİLECİK'TE TOPLANDI

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı'nın Eylül ayı yönetim kurulu toplantısı ilimizde yapıldı. İl Genel Meclisi toplantı salonunda Eskişehir Valisi Azmi Çelik başkanlığındaki toplantıya, Bilecik Valisi Süleyman Elban, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bursa Vali Yardımcısı Ahmet Hikmet Şahin, Bilecik TSO Başkanı Mefail Ateş ve ilgili personel katıldı.

Toplantıda son dönemde yapılan müracaatların değerlendirileceğini ifade eden BEBKA Yönetim Kurulu Başkanı Eskişehir Valisi Azmi Çelik yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: 'BEBKA'nın bu dönem toplantısını Bilecik'te yapıyoruz. Ev sahipliğinden ötürü Bilecik'e, başta sayın valimiz olmak üzere teşekkür ediyoruz. Bugünkü toplantımız, 2016 yılı içinde daha önceden ajansımız tarafından duyurulmuş olan teknik çağrılarına yapılmış müracaatların değerlendirilmesi gibi önemli bir gündem içeriyor. Tabi onun haricinde önümüzdeki yılın bütçesiyle ilgili görüşmemiz olacak. Daha sonra İstanbul'da yapılan EMİTT fuarına katılımla ilgili bir görüşmemiz olacak. Umut ediyorum ki bugünkü toplantımız başta ülkemiz, bölgemiz ve üç ilimize faydalı bir toplantı olur. Katılımlarından dolayı basınımıza da teşekkür ediyorum." dedi. 

BEBKA Yönetim Kurulu Başkanı Eskişehir Valisi Azmi Çelik'in konuşmasının ardından toplantı basına kapalı şekilde devam etti. 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2038 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.