Doç. Dr.  BURAK ÖZTÜRK

Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK

BEBKA Ziyareti ve Kompozit Eğitimi

BEBKA Ziyareti ve Kompozit Eğitimi

Bilecik – Sakarya Gazetesine yazmaya başlayalı 6 aylık bir süre geride kaldı. Bu güne kadar birçok konu hakkında proje ve görüş beyan ettik. Şehrimizin ve vatandaşlarımızın gelişimi adına bazı fikirler ürettik. Ve nihayet bir isteğimiz sonunda şehirden karşılık buluyor gibi. BEBKA kompozit uygulamalı eğitimi için gençlerimizin kişisel gelişimine sonunda destek veriyor diyelim!

Şadi Bey şehrin kalkınması adına ve gençlerin eğitimi ile ilgili bu platformda yazı yazmamızı destekledi. Biz de verilen bu fırsatı doğru yolda kullanmak adına birbirinden güzel projeler önerdik. Bunlardan birisi de kompozit teknolojileri eğitimiydi. Havacılık ve otomotiv sanayinin olmasa olmazı bu çalışma alanı için nitelikli iş gücü ortaya çıkarmamız lazım. Şehrimizde eğitim gören liselilerden tutunda üniversite öğrencilerine kadar, farklı alanlarda öğrencilere bir meslek sağlamak adına güzel bir uygulama karşınızda.

Bu hafta AHİ HVS ve BSEU’ nun İHA teknolojilerini incelemek adına BEBKA Genel Sekreterimiz Zeki bey, Bilecik Sorumlumuz Banu hanımla birlikte Abdullah ve Edip beyler eşliğinde atölyemizi ziyaret ettiler. Neler yapıldığını ve hangi aşamada olduğumuzu incelediler. Yerel derneklerimizin ziyaretinden sonra atölyemize gelen ikinci grup. Kalbi ve zihni milli teknolojilerin gelişmesi için adanmış tüm cesur yürekleri uygulama tesisimize bekleriz.

Eğitim ilk etapta 25 kişilik bir öğrenci gurubu için yapılacak. AHİ HVS sponsorluğunda bir de BEBKA adında prototip İHA üretimi gerçekleşecek. Yani öğrenciler İHA yaparken kompozit nedir öğrenecek. Slayt mlayt yok bu eğitimde. Kitaptan ve defterden öğrenime ise son artık bu projemizde. Giyeceğiz tulumları eldivenleri üreteceğiz yeni nesil araç ve gereçleri.

Gelecek günlerde üretmek ve geliştirmek adına inşallah bir diğer projelerimiz de kamuoyunda karşılık bulur. Gençlerimiz ve halkımız daha gelişmiş bir yaşam biçimi için umarım bizlere destek olur.

 

 

Bu yazı toplam 2201 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK Arşivi
SON YAZILAR