Beklenen başvuru geldi

Beklenen başvuru geldi

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde yeniden aday olabilmek için aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde yeniden aday olabilmek için aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

Milletvekili Selim Yağcı, başvurusunun ardından yaptığı açıklamada, parti büyükleri ve Bilecik halkı ile yaptığı istişareler neticesinde yeniden göreve talip olduğunu belirtti. Mv. Yağcı, TBMM’deki yoğun çalışma takvimi ve Aksaray ilindeki görevinden ötürü partisinin il başkanlığında tören düzenleyemediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

“Sizlerden biri olarak, doğup büyüdüğüm, kuruluş ve kurtuluşun şehri Bilecik’e, genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri, sizlerin destek ve oyları ile şehrimi AK belediyecilik ile tanıştırarak 15 yıl belediye başkanı ve TBMM’nin 100. yıl milletvekili olarak şehrime ve ülkeme hizmet etme onurlarını hep birlikte yaşadık.

Parti büyüklerimiz ve sizlerle yaptığımız istişareler sonrası 14 Mayıs 2023’te gerçekleşecek olan, 28. Dönem milletvekili seçimlerinde Türkiye Yüzyılı çalışmalarında 20 yıllık siyasi bilgi ve birikimimle milletin adamı sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarından birisi olma onurunu yaşamış bir kardeşiniz olarak, ülkeme ve şehrime milletvekili olarak hizmet için yeniden çıktığım bu yolda: Allah’ın izni, Genel merkezimizin oluru ve siz değerli hemşehrilerimin dua ve destekleriyle başaracağımıza inanıyorum. Bugüne kadar desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.

Bu vesile ile başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedî azaptan kurtuluş olan ramazan-ı şerifinizi tebrik ediyorum. Ramazan’ın feyz ve bereketinin tüm insanlığın üzerine olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 2635 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum