BELEDİYE BAŞKANINDAN MÜJDE

BELEDİYE BAŞKANINDAN MÜJDE

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Pistini bu yıl sonuna kadar çocukların hizmetine sunmayı planladıklarını kaydetti.

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi olarak şehrin birçok noktasında imar ve ihya faaliyetlerinin olduğunu hatırlattı.

Bilecik Belediyesi tarafından çocuklara yönelik de birçok güzel çalışmayı gerçekleştirdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Nihat Can, şunları söyledi:

‘’Bilecik Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı çocuklarımızın trafik kurallarını uygulayarak öğrenmesine yönelik çok güzel bir projeyi hazırlıyoruz.  Ülkemizde ve tüm dünyada vatandaşlarımızda trafik bilinci oluşturmak, maddi ve manevi kayıplarımızın önüne geçmek ve trafik konusunda yaşanan sorunlar konusunda toplumumuzda farkındalık oluşturmak amacıyla, çocuklarımızın hizmetine sunacağımız Trafik Eğitim Pistimiz, şehrimiz ve bölgemizde örnek eserlerden biri olacak. Bu anlamda geçmiş dönem Belediye Başkanımız Selim Yağcı’nın çocuklarımız için düşündüğü ve belediyemizin vizyon projeleri arasında olan ve çocuklarımıza birçok yönden katkılar sunacağına inandığımız Çocuk Trafik Eğitim Pistimiz için proje çalışmalarımız tamamlandı ve kısa bir süre sonra çalışmalara başlayıp yıl sonuna kadar şekillendirmeyi planlıyoruz. 3 bin 640 metrekare alan üzerine inşa edilecek Trafik Eğitim Pisti, bütün donanımı, eğlenme dinlenme alanları, seyir alanları, ihtiyaç alanları gibi birçok yönü ile güzel ve örnek bir proje olacaktır. Proje ile çocuklarımız trafik kurallarının tümünü görsel materyallerle ve uygulamalı olarak öğrenmiş olacak.’’ Dedi.

Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi olarak diğer yandan çocukların yaz mevsimini en verimli şekilde geçirmeleri amacıyla Yaz Spor Kursları, Müzik Kursları, ücretsiz sinema ve tiyatro etkinlikleri ile çocuklarımızın yanında yer almaya devam edecekleri bilgisini verdi.

belediye-baskanindan-mujde2.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2890 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum