BELEDİYE BAŞKANINI VE İLÇE BAŞKANINI GÖREVE DAVET ETTİ

BELEDİYE BAŞKANINI VE İLÇE BAŞKANINI GÖREVE DAVET ETTİ

Osmaneli İl Genel Meclis Üyesi Orhan Uğur, Osmaneli Belediye Başkanını ve AK Parti İlçe Başkanını göreve davet etti.

 

Osmaneli İl Genel Meclis Üyesi Orhan Uğur, Osmaneli Belediye Başkanını ve AK Parti İlçe Başkanını göreve davet etti.
Orhan uğur, Bursa'yı İstanbul, Ankara ve Bilecik'e bağlayacak olan hızlı tren hattının Osmaneli'nden İstanbul – Ankara hattına bağlanacağının söylendiğini ancak son dönemlerde Pazaryeri ve Bozüyük üzerinden tartışmaların yapıldığını belirterek,"AK Partili yöneticileri Osmaneli'miz için büyük fırsat olan bu bağlantı yolunun ilçemize kazandırılması için göreve davet ediyorum" dedi.
Osmaneli İl Genel Meclis Üyesi Orhan Uğur, Bursa'yı İstanbul, Ankara ve Bilecik'e bağlayacak olan hızlı tren hattının Osmaneli'nden İstanbul – Ankara hattına bağlanması gerektiğini söyledi. Daha önceleri bu bağlantının Osmaneli'nden geçeceğinin söylendiğini ancak gelinen süreçte Pazaryeri ve Bozüyük'ün öne çıktığını kaydeden Uğur, Osmaneli Belediye Başkanı ve AK Parti İlçe Başkanını göreve davet etti.
MHP Osmaneli İl Genel Meclis Üyesi Orhan Uğur, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
"Geçtiğimiz il koordinasyon toplantısında DDY Bölge Müdürüne hızlı tren bağlantı yolunun nereden olacağını ve Osmaneli'den mi geçecek diye sordum. Bana verdiği cevapta Osmaneli'den geçme olasılığının yüksek olduğunu söyledi. Daha öncede Başbakan ve Ulaştırma Bakanının Osmaneli'den geçeceğine dair konuşmaları olmuştu.
Durum bu haldeyken birkaç aydan bu yana Osmaneli gündemden düşmüş, Bozüyük ve Pazaryeri'nden geçeceği konuşulmaktadır. Bursa Milletvekili de DDY Genel Müdürüne bu soruyu sorduğunda Osmaneli'den değil Bilecik'e bağlanması için projeler üzerinde çalışma yaptıklarını söylemiştir.
Bu açıklamalardan çıkardığım sonuca göre Pazaryeri ve Bozüyük'te iktidar siyasetçilerinin daha ağır bastığını gördüm. Yüzde 60 oy alınan Osmaneli ilçemizde gerek AK Parti İlçe Başkanı gerekse Belediye Başkanı bu bağlantı yolunun Osmaneli'mize olması için neden mücadele vermiyor?
Ben bu konuyu il koordinasyon kurulu toplantısında dile getirmeme rağmen AK Parti İlçe Başkanı ve Belediye Başkanı neden dile getirmiyor?
AK Partili yöneticileri Osmaneli'miz için büyük fırsat olan bu bağlantı yolunun ilçemize kazandırılması için göreve davet ediyorum. "

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.