BELEDİYE SINIFTA KALDI

BELEDİYE SINIFTA KALDI

Kar Bilecik'i etkisi altına aldı. Vatandaş kapanan yollardan dolayı işe gitmekte zorlandı. Belediye ise eleştiri oklarının hedefi oldu. Ak Parti eski Gençlik Kolları İl Başkanı İbrahim Kurt: "Her kar yağdığında bize bu rezaleti yaşattığınız için teşekkürler hep birlikte daha iyiye daha güzele" dedi.  

Bazı öğrenciler açık öğretim sınavlarına giremedi. Vatandaşlar ise şehir merkezinde bulunan yollarda karlar dururken, Şehy Edebali Türbesi'nde yapılan kar küreme çalışmalarını eleştirdi. Belediyeye hibe olarak alınan binek araçların yerine neden kar küreme aracı alınmadığı ise kamuoyunca sorgulandı.

belediye-sinifta-kaldi2.jpg

Meterolojinin günler öncesinden uyarısını yaptığı kar Bilecik'i etkisi altına aldı. Dün geceden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı birçok olumsuzluğu da beraberinde getirdi. 

Cumartesi günü sabahı erken saatlerde ulaşımda yaşanan sıkıntılar vatandaşların belediyeye tepki göstermesine neden oldu.  Sabah işine gitmek için yola çıkan birçok vatandaş, yollarda yürümekte bile zorlanırken araçlarıyla ilerlemeleri ise imkansız hale geldi. Günler öncesinden yapılan uyarılara rağmen belediyenin karla mücadeleye hazırlıksız olduğunu ve gerekli tedbiri alamadığını ifade eden vatandaşlar,"Belediye karla mücadelede sınıfta kaldı" yorumunu yaptı.

2016 yılının son günlerinde yaşanan kar yağışında da yetersiz kaldığı için eleştirilen belediye, Cuma gecesi başlayarak ilimizi etkisi altına alan kar yağışıyla birlikte eleştiri oklarının hedefi oldu. Bazı sürücülerde anayollarda yapılan kısmi çalışmanın yetersiz olduğunu belirtirken, birçok mahalle ve sokakta durumun içler acısı olduğunu ifade ettiler. Bilecikliler, kar küreme çalışmalarının hızlandırılmasını talep ettiler. 

ESKİ BAŞKAN BELEDİYEYİ ELEŞTİRDİ!

Ak Parti eski Gençlik Kolları İl Başkanı İbrahim Kurt'ta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla belediyeyi hedef aldı. Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın "Hep Birlkte Daha İyiye Daha Güzele" sloganını kullanarak eleştiride bulunan Eski Gençlik Kolları Başkanı Kurt: "Her kar yağdığında bize bu rezaleti yaşattığınız için teşekkürler hep birlikte daha iyiye daha güzele" diyerek belediyenin karla mücadelede yetersiz kaldığını belirtti.

belediye-sinifta-kaldi3.jpg

ÖĞRENCİLER SINAVA GİREMEDİ!

Bazı öğrenciler ise hafta sonu yapılan açık öğretim sınavlarına giremediklerini ifade ettiler. Okul önlerinde bulunan yolların açılmadığından dolayı sınava geç kaldıklarını ve bu yüzden de sınava giremediklerini belirten öğrenciler, belediyenin karla mücadelesini eleştirdiler. 

ŞEHİR MERKEZİNDEKİ KARLAR DURURKEN NEDEN TÜRBE?

Bazı vatandaşlar ise gazetemize ulaşarak şehir merkezindeki yollar dururken Şeyh Edebali Türbesi'ndeki kar küreme çalışmalarına anlam vermediklerini ifade ederek: "Karla mücadele Şeyh Edebali Türbesinde devam ediyormuş. Şaşırdım. Kenar mahalleleri ve ara sokakları geçtim, şehir merkezindeki karlar olduğu gibi dururken neden Şeyh Edebali Türbesi'nde karla mücadele ediliyor? Bu havada kim gitsin türbeye. Yolumuzu açın da türbeye gidelim. Ayrıca Belediye Başkanımız Sayın Selim Yağcı'nın karla mücadele edilmediğinden acaba haberi var mı?" dediler. 

belediye-sinifta-kaldi4.jpg

BİNEK ARAÇ YERİNE KAR KÜREME ARACI ALINSIN!

Diğer yandan bazı vatandaşlar ise belediyeye hibe olarak binek araç alımları yerine neden kar küreme aracı alınmadığını sorguladılar. 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 4489 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
29 Yorum