BELEDİYELERİ NEDEN ELEŞTİRDİ?

BELEDİYELERİ NEDEN ELEŞTİRDİ?

İller Bankası Bölge Müdürü Murat Karaçam, yerel yönetimlerin yatırım anlamında İller Bankası'nı kullanması gerektiğini ifade ederek, ilimiz belediyelerini eleştirdi. 

İl Koordinasyon Kurulu 2017 yılı 2. toplantısında konuşan İller Bankası Bölge Müdürü Murat Karaçam, 2017 yılı çalışmalarını anlattı. Bilecik'ten 2 alt yapı, 2 proje ile belediyelere hizmet ettiklerini ifade eden İller Bankası Bölge Müdürü Murat Karaçam, bu rakamın çok düşük olduğunu söyledi. Önümüzdeki günlerde ilimiz belediyelerini ziyaret edeceğini kaydeden Bölge Müdürü Karaçam: "Yerel yönetimlerimizin yatırım anlamında İller Bankasının kullanılması gerekiyor. 4 proje Bilecik için çok az. Hatta hiç birşey." dedi. 

Bunun üzerine Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'de; "Sayın müdürüm. Siz verdiniz de biz mi almadık" sözleri salonda gülüşmelere neden oldu. 

Başkan Şahin'in bu sözlerine istinaden Bölge Müdürü Karaçam'da: "Dışarıda duyduklarınızla hareket etmeyin. Gelin, bire bir yüz yüze görüşelim. Eskişehir Tepebaşı Belediyesi bizden hemen hemen her ay kredi kullanıyor. Uygun olmasa onlar kullanmazlar. Bankalar içinde en uygunu iller bankasıdır. Ama lütfen uğrayın görüşelim" dedi. 

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 4618 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum