BİLECİK BELEDİYESİ ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

BİLECİK BELEDİYESİ ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Bilecik Belediyesi, Emit 2017 Turizm Fuarında sergilemiş olduğu performans dolayısıyla Turizm Report 2017 En Başarılı Ekip Çalışması ödülü aldı.

Turizm Report Genel Yayın Yönetmeni Sami İşleker ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı ziyaret ederek, ödülü taktim etti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti belirterek, İşleker ve beraberindeki heyete, teşekkür etti.

Bilecik Belediyesi tarafından elde edilen başarı hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ''Bilecik Belediyesi olarak, Emit 2017 Turizm Fuarı'nda göstermiş olduğumuz başarılı performans ile Turizm Report 2017 En Başarılı Ekip Çalışması ödülünü aldık. İlklerin Şehri Bilecik'imizi her platformda, en güzel şekilde tanıtmaya devam edeceğiz. Gerçekten de Bilecik Belediyesi olarak, fuarda şehrimize ilişkin birçok görsel ve materyali en güzel şekilde sunduk.'' ifadelerini kullandı.

Report Turizm Report Genel Yayın Yönetmeni Sami İşleker ise Bilecik Belediyesi tarafından elde edilen başarının önemine değinerek, ''Bizler, Turizm Report olarak, 300'ü aşkın kurumun yer aldığı fuarda tamamen objektif değerler göz önünde bulundurularak, bir değerlendirmede bulunduk. Uzman ekipler eşliğinde gerçekleştirdiğimiz incelemeler sonucunda Bilecik Belediyesi, Turizm Report 2017 En Başarılı Ekip Çalışması ödülüne layık görüldü. Bundan dolayı Belediye Başkanımız Selim Yağcı ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2727 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum