BİLECİK BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜNDEN 2 MADALYA

BİLECİK BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜNDEN 2 MADALYA

Türkiye Halter Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Minikler Türkiye Şampiyonasında Bilecik Belediyesi Spor Kulübü Halter takımı 2 madalya ile şehrimizi temsil etti.

Türkiye Halter Federasyonu 2018 yılı faaliyetlerinden olan Minikler Türkiye Şampiyonası 19-21 Ocak 2018 tarihlerinde Kahramankazan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonunda yapıldı.

43 ilimizden 160 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Minikler Türkiye Şampiyonasında Bilecik Belediyesi Spor Kulübü Halter sporcularından İlayda Nur Akkaya Türkiye 2.'si olurken, Funda Kaya ise Türkiye 3.'lüğünü aldı.

Yapılan teknik yarışmalarda sporcularımızın teknik becerileri değerlendirilirken başarılı sporculara da federasyon tarafından madalyaları verildi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ilimiz adına önemli bir başarının elde edildiği şampiyona hakkında yaptığı değerlendirmede, Antrenör Caner Özteke ve sporcuları tebrik etti.

Bilecik Belediyesi Spor Kulübü Halter sporcularından İlayda Nur Akkaya'nın  Türkiye 2.'liği ve Funda Kaya'nın  ise Türkiye 3.'lüğünü alarak, Bilecik'e büyük sevinç yaşattığını kaydeden Belediye Başkanı Selim Yağcı, genç sporculara başarılar diledi.

 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 1734 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum