Bilecik Belediyesi’nde işten çıkarmalar başladı!

Bilecik Belediyesi’nde işten çıkarmalar başladı!

Bilecik Belediyesi’nde 200’e yakın çalışanın işten çıkartıldığı iddia edildi.

Bilecik Belediyesi’nde 200’e yakın çalışanın işten çıkartıldığı iddia edildi.

Ramazan Bayramı öncesi hazırlanan bir listeye bayramdan sonrada ilavelerin yapıldığı ve işten çıkartılacak personellere tebliğlerin başladığı öne sürüldü. Hatta ilerleyen süreçte işten çıkarılacak personel sayısının 400 bandına ulaşacağı gelen iddialar arasında.

Bilindiği üzere; Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı’nın belediye başkan vekilliği süresince belediyeye yüzlerce personel alınmıştı. Bahse konu personel alımları Bilecik kamuoyunda çok kez tartışmalara neden olmuştu. Melek Mızrak Subaşı’nın başkan vekilliği görevinin bitmesi ve M. Sadık Kaya’nın belediye başkanı olmasının ardından belediyeye personel alımlarının devam ettiği öğrenildi. 75 gün görevde kalan M. Sadık Kaya başkanlığındaki belediye yönetimi tarafından 150 kişinin daha belediyede işe başladığı iddia edilmişti.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Bilecik Belediye Başkanı seçilen Melek Mızrak Subaşı, katıldığı bir televizyon programında, “Son 75 günde 150 kişiyi işe almışlar. Belediyenin aylık geliri 25 milyon TL fakat maaş ödemesi ise 30 milyon TL.” ifadesini kullanmıştı.

Gelinen süreçte, Bilecik Belediyesi’nde çalışan yaklaşık 200 personelin işten çıkartıldığı ve işten çıkartmaların devam edeceği iddia edildi.

Bu haber toplam 47578 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
96 Yorum