Bilecik Belediyesi'nden akıl almaz çözüm!

Bilecik Belediyesi'nden akıl almaz çözüm!

Bilecik Atatürk Bulvarını kaplayan kanalizasyon kokusu Bilecik’i sarmıştı. Bilecik Belediyesi konu ile ilgili çözümü akılalmaz bir yöntemle buldu. Bilecik Belediyesi kanalizasyon kokusunun önlenmesi için rögar kapaklarının altına naylon serdi.

Bilecik Atatürk Bulvarını kaplayan kanalizasyon kokusu Bilecik’i sarmıştı. Bilecik Belediyesi konu ile ilgili çözümü akılalmaz bir yöntemle buldu. Bilecik Belediyesi kanalizasyon kokusunun önlenmesi için rögar kapaklarının altına naylon serdi. Uzmanlar bu durumun riskli olduğunu söyledi.

bilecik-belediyesinden-akil-almaz-cozum.jpeg

Bilecik Atatürk Bulvarı’nda kötü kokuların gelmesinden dolayı vatandaşlar şikayetçi olmuştu.

Kanalizasyon yenileme çalışmaları bir süre önce Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilmişti. Önceden bu kokuların gelmediğini belirten vatandaşlar şikayetçi oldu.

Alt yapı çalışmalarının bitmesinin üzerine bu kokuların gelmesi vatandaşların aklında soru işareti bıraktı.

bilecik-belediyesinden-akil-almaz-cozum-001.jpeg

ÇARŞININ GÖBEĞİNDE LAĞIM KOKULARI GELİYOR

Bilecik Atatürk Bulvarı’nda yemek yenilen bölgede lağım kokuları her geçen gün artmaktaydı. Orada bulunan esnaflar son derece şikayetçiydiler. Bilecik Belediyesi bu soruna akılalmaz bir çözüm buldu.

Bilecik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, kötü kokuların geldiği bölgelerde rögar kapakların altına naylon sererek çözüm buldu. Uzmanlara göre koyulan bu naylonların gaz biriktireceğinden dolayı patlama riskinin olduğu söylendi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 4801 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum