BİLECİK BELEDİYESİ'NDEN İFTAR YEMEĞİ

BİLECİK BELEDİYESİ'NDEN İFTAR YEMEĞİ

Bilecik Belediyesi tarafından belediye bahçesinde verilen iftar yemeğinde AK Parti Teşkilatı, ilimiz sanayi ve ticaret erbabı, esnaf ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar bir araya geldi.

İftar programına, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal ile Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal'da katıldı. 

1-332.jpg

Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, gerçekleştirilen iftar programında konuklarını ağırlayarak, birlikte iftar açtı.

İftar programında konuşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, şunları söyledi:

''Öncelikle böyle güzel bir akşamda bizlerin mütevazi iftar sofralarına teşrif ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyor, saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Bizler göreve geldiğimiz ilk günden itibaren hep sevgiden, kardeşlikten ve dostluktan yana çalıştık ve birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin en büyük gücümüz olduğunu bildik, bu noktada çalıştık. Allah'a çok şükürler olsun geçen 12 yılın ardından ilimizdeki birçok icraatı çalışma arkadaşlarım ve siz değerli dostlarımızla yaptık. İlimizdeki sevgi, saygı ve hoşgörü ortamı her geçen gün daha da artıyor ve bunu geleceğe yapılmış en büyük yatırım olarak görüyoruz. İşte mahallelerimizdeki iftar sofralarımızda amacımız bu düşünce.

2-323.jpg

Zaten Ramazan da bunu temin için ortaya konulmuş ve gerçekten olanların olmayanlarını halini anlaması amacını taşıyor, tokun açın halini anlaması amacını güdüyor. Bizler de geleneklerimize ve dini temellerimize uygun bir şekilde Ramazan'ı Şerifi idrak etme çabası ve gayreti içerisindeyiz. Cenabı Allah yaptığımız ibadetleri ve oruçları kabul etsin. Ülke ve millet olarak birliğimizi, beraberliğimizi bozdurmasın diye dua ediyoruz.'' ifadelerini kullandı.

3-240.jpg

İftar programında çocuklar da kendileri için Ramazan konseptinde hazırlanan oyun alanlarından gönüllerince eğlendi.

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 2700 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum