Bilecik Belediyesi’nden kritik uyarı: “Tükenme noktasına gelmiştir”

Bilecik Belediyesi’nden kritik uyarı: “Tükenme noktasına gelmiştir”

Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşlara atılan SMS ile Karasu hattında su patlağı meydana geldiği ve çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşlara atılan SMS ile Karasu hattında su patlağı meydana geldiği ve çalışmaların devam ettiği bildirildi. Ancak arızanın beklenen büyük olduğu ve Bilecik’te su kesintisinin meydana geleceği ifade edilerek, “Yerel kaynaklarımızı sonuna kadar seferber etmemize rağmen kaynaklarımız tükenme noktasına gelmiştir” denilerek vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

Bilecik Belediyesi tarafından gönderilen SMS’te şu ifadeler yer aldı:

“Belediyemiz sorumluluk sahası dışında kalan ve Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği sorumluluğunda bulunan içme suyu hattında meydana gelen patlak için onarım çalışmaları devam etmektedir.

Karaköy mevkiinde meydana gelen büyük bir patlağı beklenenden daha büyük bir arıza oluşturması nedeniyle şehrimizde su kesintisi meydana gelecektir. Bilecik Belediyesi olarak yerel kaynaklarımızı sonuna kadar seferber etmemize rağmen kaynaklarımız tükenme noktasına gelmiştir. Oluşacak su kesintisi nedeniyle vatandaşlarımızın gerekli tedbirleri almaları önemle rica olunur.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2148 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum