BİLECİK BELEDİYESİNDEN ''SEVGİN İLİKLERİME İŞLESİN'' KAMPANYASI

BİLECİK BELEDİYESİNDEN ''SEVGİN İLİKLERİME İŞLESİN'' KAMPANYASI

Bilecik Belediyesi ve Türk Kızılayı işbirliğinde ''Sevgin İliklerime İşlesin'' adlı kampanya kapsamında Kök Hücre Bağışı çalışması gerçekleştiriliyor.
Sosyal Belediyecilik anlamında şu ana kadar birçok önemli ve anlamlı çalışmaya imza atan Bilecik Belediyesi; Türk Kızılayı ile birlikte hayati bir projeye daha imza atıyor.
Gerçekleştirilen anlamlı ve önemli çalışma ile; Sağlık Bakanlığı verilerine göre ülkemizdeki 2 bini aşkın kök hücre nakli bekleyen hastaya umut aranacak.
Bilecik Belediyesi'nin girişimleri ile şu ana kadar birçok kurum ile temasa geçilerek, Kök Hücre Bağışında bulunmak isteyen insanlara erişim sağlandı.
''Sen de Umut Ol'', ''Bir Damla Kan Bir Can''  ve ''Sevgin İliklerime İşlesin'' şeklindeki slogan ve düşünceler çerçevesinde hazırlanan kampanyanın kamuoyuna tanıtım programı; Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde, 27 Temmuz Perşembe günü, saat 14:00'te gerçekleştirilecektir.
18 - 50 yaş arası bütün vatandaşlarımızın davetli olduğu programda Kök Hücre Bağışı konusunda uzman kişiler tarafından bilgilendirmeler yapılacak.
Vatandaşlarımız; Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Bilecik Şubesinden gerekli bilgilerin alınabileceği kampanya için herhangi bir Kızılay merkezi ya da kan verme aracına giderek, Kök Hücre Bağışı için başvuruda bulunabilecek. 

Kaynak:Mustafa Bahadır Oral

Bu haber toplam 1948 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.