Bilecik Belediyesi'nden ‘Su kesintisi’ açıklaması

Bilecik Belediyesi, kentte yaşanan su kesintileri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Belediyeden yapılan açıklamada, Karasu hattında yeni bir arızanın meydana geldiği belirtilerek Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği Başkanı Hüseyin Ocak’tan...

Bilecik Belediyesi, kentte yaşanan su kesintileri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Belediyeden yapılan açıklamada, Karasu hattında yeni bir arızanın meydana geldiği belirtilerek Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği Başkanı Hüseyin Ocak’tan açıklama beklendiği ifade edildi.

Bilecik Belediyesi’nin sorumluluk alanında olmayan bir arızaya müdahale ettiğine dikkat çekilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Belediyemiz sorumluluk sahası dışında kalan ve tamamen Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği sorumluluğunda olan içme suyu hattında birlik tarafından gerçekleştirilen onarım sonrası bugün aynı yerde yeniden bir patlak meydana gelmiştir.

Bilecik Belediyesi olarak tüm ekiplerimiz ve araçlarımız arızanın meydana geldiği ilk günden itibaren arızanın yaşandığı noktada Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği ekiplerine destek olmaktadır. Ancak yaşanan bu mağduriyetin sorumluluğu bizde olmaması ve tamamen iyi niyetle vatandaşımızın mağdur olmaması için seferber olmuşken yaşanan ve giderilmekte güçlük çekilen bu mağduriyetin sorumlusu Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği’nden herhangi bir açıklama yapılmamıştır. Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği’nin bir üye belediyesi olarak biz de suyu birlikten satın almak durumundayız.

Bizler Bilecik Belediyesi olarak sorumluluk ve yetki sahamız olmamasına rağmen arızanın tespitinden şu ana kadar bu alanda tüm ekiplerimiz ve araçlarımız ile seferberlik halinde çalışmaktayız. Bu konuda Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği Başkanı Sayın Hüseyin Ocak ve yönetimini göreve ve halkımızı bu konuda bilgilendirmeye davet ediyorum.

Arızanın ve yaşanan bu mağduriyetin en kısa sürede giderilmesi için tüm imkanlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1817 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum