BİLECİK FİBER İNTERNETLE BULUŞTU

BİLECİK FİBER İNTERNETLE BULUŞTU

Türk Telekom tarafından 'Fiber Kent Projesi' kapsamında yaklaşık 1,5 yıl önce başlatılan çalışmalar sona erdi. Türk Telekom Bilecik İl Müdürü Erhan Balık, Bilecik merkezin tamamının fiber internetle buluştuğunu söyledi.

İl Müdürü Balık, Bilecik'in ülke genelinde fiber internetle buluşan sayılı iller arasında olduğunu, bunun da Bilecik için sevindirici bir gelişme olduğunu kaydederek şunları söyledi: 'Türk Telekom'un ülke genelinde mevcut altyapısını fibere dönüştürmeye yönelik olarak 'Fiber Kent Projesi' uygulanıyor. Bu noktada yaklaşık 1,5 yıl önce bizde Bilecik'te 'Fiber Kent Projesi' kapsamında altyapımızın fiberleşmesine yönelik projemize başlamıştık. 2017'nin Eylül ayının sonu itibariyle şuan da Fiber Kent Projemiz Bilecik merkezde sonlanmış bulunmakta. 

Bu Hicri Yılın başlangıcına da denk geldiği için bizde bu vesile hem Bilecik merkezin tamamının fibere dönüştüğünü duyurabilmek bu müjdeyi paylaşabilmek, hem de Aşure ayının paylaşıma vurgu yapabilmek adına program yapmış olduk. 

Şuan da Bilecik merkezde artık bütün binalarımız fiberle sonlanmış durumda. Daha önce bakır altyapı üzerinden 4-5 km civarında yarıçap içinde çalışan altyapımız şuan da eve kadar fiberle sonlanmış durumda. 

'EN DÜŞÜK HIZ 16 MB'

Bu ne getiriyor. Şuan da müşterilerimizin en düşük hızının 16 megabitle 100 megabit seviyesinde hızlarla internete çıkabilmesini sağlıyor. Hatta tarifeler bundan sonra çıkarsa 1 gb kadar ki hızlarda artık abonelerimiz internete ulaşabilecekler. 

Bilecik bu noktada civarındaki illerden bir adım önde olmuş oluyor. Çünkü bizim Bilecik'in de içerisinde bulunduğu Bursa bölgesi içerisinde şuan da altyapısını fibere dönüştürmüş olan iller içerisinde Bilecik şuan da öncelikli. Bu da Bilecik için sevindirici bir olay." dedi. 

'ÖNÜMÜZDEKİ YIL BOZÜYÜK'TE ÇALIŞMA YAPILACAK'

İl Müdürü Balık ayrıca önümüzdeki yıl Bozüyük'te fiber altyapı çalışmalarının başlayacağını, Osmaneli'de ise yeni binaların fiberle sonlandırılmasına yönelik çalışmaları olacağını kaydederek şunları kaydetti: 'Önümüzdeki yıl içerisinde Bozüyük'te de bu altyapının fibere dönüştürülmesi noktasında bir çalışmamız var. Yakın zamanda da Osmaneli'nde de mevcut binalar değil de yeni binaların fiberle sonlandırılımasına yönelik olarak çalışmalarımız devam edecek." dedi. 

'31 EKİM'E KADAR FİBER MODEMLER ÜCRETSİZ'

İl Müdürü Balık ayrıca Türk Telekom müşterilerine de seslenerek şunları söyledi: 'Bu ay içerisinde Bilecik'e özel bir kampanyamız var. Fiber altyapının bitmesinden dolayı 31 Ekim'e kadar mevcut müşterilerimizin eski bakır altyapı üzerindeki tarifelerini fiber tarifelere dönüştürmeleri için hem avantajlı fiber tarifeler hem de fiber uyumlu modemlerin ücretsiz olarak verilmesi noktasında bir kampanyamız var. Dolayısıyla Bilecik merkezdeki müşterilerimizin bu ay sonuna kadar ofislerimize bayilerimize uğrayarak bu tarifelerini fiber tarifelerle değiştirmesi ve fiber modemlerini ücretsiz olarak almalarını şimdiden duyurmuş oluyoruz" dedi.

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 7368 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum