BİLECİK HABER - BOZÜYÜK BELEDİYESİ İLKLERE DOYMUYOR

BİLECİK HABER - BOZÜYÜK BELEDİYESİ İLKLERE DOYMUYOR

Bozüyük Belediyesi tarafından vatandaşların toplu taşıt araçlarını beklerken hava şartlarından etkilenmemeleri için yeni bir hizmete daha imza atıldı.

Türkiye’nin birçok ilinde dahi olmayan ve Bozüyük Belediyesinin hayata geçirdiği klimalı durak uygulaması vatandaşların büyük memnuniyeti ile karşılandı. Şimdilik ilçenin 2 önemli merkez noktasına yerleştirilen duraklardan önümüzdeki günlerde 4 farklı noktaya daha konulacak.

İlk etapta yoğunluğun en fazla yaşandığı Orman Dairesi önü ve Ziraat Bankası önüne yerleştirilen durakların geriye kalan 4 tanesinin montajının da yoğunluğun olduğu bölgelere önümüzdeki günlerde yerleştirilecek. İçlerinde klima, rahat oturma bankları ve beklerken kitap okumak isteyen vatandaşlarımız için kitaplıkların da bulunduğu duraklar Bozüyüklü vatandaşlarımız tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı. Göreve geldiği günden bu yana ilçede ilkleri hayata geçirme gayreti içerisinde olan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, klimalı durak çalışması ile bir ilke daha imza atmış oldu.

bozuyuk-belediyesi-ilklere-doymuyor2.jpg

Durakların montajı sırasında çalışmaları inceleyen Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, vatandaşlarla da görüşerek fikir alışverişinde bulundu. Vatandaşlara yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Bakıcı montajı yapılan yeni ve modern duraklar ile ilgili olarak da ; “Mevsimsel zorlukların vatandaşlarımıza zararının en aza indirilmesi için işçi servislerimizin yoğun olarak durduğu ve dolmuşların en çok yolcu aldığı 6 noktaya klimalı durak yerleştiriyoruz. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 2800 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum