BİLECİK HABER - ÇİMSE-İŞ İDAM İSTEDİ!

BİLECİK HABER - ÇİMSE-İŞ İDAM İSTEDİ!

Sendikasının Anadolu Bölge Temsilciliği açılış törenine katılmak üzere ilimize gelen Türkiye Çimse-İş Sendikası Genel Başkanı Zekeriye Nazlım, siyasilere seslendi. 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından Türk Milleti'nin birbirine daha çok kenetlendiğine dikkat çeken Genel Başkan,"Bu milletin birliği için, toplumun dirliği için, teröriste, vatan hainine idam istiyoruz" diye haykırdı.

Türkiye Çimse-İş Sendikası'nın Anadolu Bölge Temsilciliği'nin açılışı gerçekleştirildi. Renkli görüntüler eşliğinde, Şarhitler Parkı önünde gerçekleşen açılışa Türkiye Çimse-İş Sendikası Genel Başkanı Zekeriye Nazlım'da katıldı.

Bilecik oyun havaları gösterisiyle başlayan tören Çimse-İş Sendikası Anadolu Bölge Temsilcisi İbrahim Tunca'nın konuşmasıyla devam etti.

Programın devamında kürsüye gelen Türkiye Çimse-İş Sendikası Genel Başkanı Zekeriye Nazlım, 15 Temmuz hain darbe girişiminden bahsetti. Türk Milleti'nin ecdadına yakışır bir duruş gösterdiğini anlatan Nazlım, FETÖ'cü hainleri lanetledi.

Kendisi için Bilecik'in farklı bir anlam taşıdığını dile getiren Nazlım,"Osmanlı Devleti'nin kurulduğu bu topraklardan yanan meşalenin ateşi hiçbir zaman sönmeyecek" dedi.

video-001.jpg

15 Temmuz gecesi haince bir girişimde bulunan şer odaklarının Türk Milleri'nin imanından haberdar olmadıklarını söyleyen Nazlım,"Biz vatan konusunda gözümüzü kırpamadan namluların önünde duracağımızı gösterdik. Bunlar bu milletin imanını bilmiyorlar. Cenab-ı Allah'ın verdiği cesaretle o tankların karşısında durduk. Tüm dünyaya bu aziz milletin vatanı için canını ortaya koyacağını gösterdik. Dün yedi düvelle geldiniz baş edemediniz, bugün içimizdeki hainlerle birlikte oldunuz ama yine baş edemeyeceksiniz. Büyük Orta Doğu Projesi'nin en son lokması olan Türkiye'yi size yedirmeyeceğiz. Bu milleti böldürmeyeceğiz. Bu ezanı susturmayacağız, bu bayrağı indirmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Genel Başkan, konuşmasının son bölümündeyse Bilecik'ten siyasilere seslendi. Türk Milleti'nin gösterdiği birlik ve beraberliğin bozulmaması temennilerinde bulunan Zekeriye Nazlım,"Bu milletin birliği için, toplumun dirliği için teröriste, vatan hainine, tecavüzcüye idam istiyoruz" şeklinde konuştu.

cimseis-idam-istedi2.jpg

Nazlım son olarak Türkiye Çimse-İş Sendikası'nın Anadolu Bölge Temsilciliği'nin Bilecik'e açmakyan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hayırlara vesile olmasını diledi.

Konuşmaların ardından temsilciliğin açılış kurdelası kesilerek aşure ikramında bulunuldu. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3885 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum