BİLECİK HABER - iPHONE 7 SATIŞA SUNULDU

BİLECİK HABER - iPHONE 7 SATIŞA SUNULDU

Apple'ın son olarak piyasaya sürdüğü akıllı telefonu iPhone 7, satışa çıktı.

Apple'ın son olarak piyasaya sürdüğü akıllı telefonu iPhone 7, satışa çıktı. 14 Ekim'de Türkiye'de satışa sunulan telefon, tüketiciler tarafından büyük ilgi görürken aynı ilgi Bilecik'te de yaşandı. 

14 Ekim Cuma günü gece 00:01'de satışa sunulan iPhone 7 bir saat içinde tükendi. Yoğun ilgiye sahip olan iPhone 7'nin 3 bin 149 TL'den başlayan fiyatlarla satışla sunulduğu öğrenildi. Satış fiyatı en yüksek olan iPhone 7'nin 256 GB olan modelinin 4 bin 459 TL olduğu belirtildi. 

İlimizde uzun yıllardır telefon sektöründe hizmet veren KAYI İletişim Sahibi Esat Kısacık iPhone 7 ile ilgili yaptığı açıklamada: "iPhone 7 dünya devi Apple'in son olarak piyasaya sürdüğü akıllı telefon modeli. Oldukça büyük bir hayran kitlesi olan telefona da Bilecikliler yoğun ilgi gösteriyor. Satışa sunulduğu 14 Ekim tarihinden itibaren telefona sahip olmak isteyen tüketiciler mağazamıza gelerek istiyor. Şuan da talebi karşılayamıyoruz. Mağazamıza gelen cihazlar en geç bir saat içerisinde tükeniyor. Satışa sunulan iPhone 7'ye ilgi çok büyük. Satış hedefi de oldukça yüksek. Hatta Türkiye'deki mağazalar talebi karşılama konusunda oldukça endişeli olduklarını belirtliyorlar." dedi. 

iPhone 7 hakkında bilgi almak için Kayı İletişim'e gelen Erkan Cengiz ise: "iPhone 6 kullanıcısıyım. iPhone 7'yi daha yakından görmek için buraya geldim. Telefon hakkındaki ilk izlenimim, tasarımı oldukça iddialı. iPhone 7, yeni bir deneyim." dedi.

iphone-7-satisa-sunuldu1.jpg

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 3334 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum