BİLECİK HABERLERİ - BİLECİK KORKU EVİ AÇILDI

BİLECİK HABERLERİ - BİLECİK KORKU EVİ AÇILDI

Bilecik'te bir ilk olan "Korku Evi" açıldı. Genç İşletmeci Samet Taş tarafından açılan korku evine, özellikle gençler büyük ilgi gösteriyor.

Bilecik'te bir ilk olan "Korku Evi" açıldı. Genç İşletmeci Samet Taş tarafından açılan korku evine, özellikle gençler büyük ilgi gösteriyor. Evden kaçış oyununa katılmak için korku evine gelen gençler adrenalin ve heyecan dolu dakikalar geçirerek, eğleniyor.
Genç İşletmeci Samet Taş, korku evinde geçirilen her dakikanın heyecan ve adrenalin dolu olduğunu ifade ederek şunları dile getirdi: "Gerçek kaçış oyunlarında, gerçek zamanlı ve gerçek insanlarla/akadaşlarınızla birlikte bir senaryo içerisinde yer alırsınız. İpuçları yardımıyla bulmacaları çözüp, kilitleri açmanız gerekir. Bu şekilde engelleri aşıp belirli bir süre içerisinde kaçış oyununu bitirme esasına dayanmaktadır.
Eğer kaçış oyununu başarıyla tamamlamak istiyorsanız takım çalışması bu işin olmazsa olmazlarındandır. Matematik ve pratik zeka, görsel hafıza gerçek kaçış oyunlarının temelini oluşturmaktadır. Takımınızla koordineli bir şekilde çalışmalı ve tüm objeleri incelemlisiniz. Kaçış oyunlarındaki objelerin yerini değiştirmeden önce iki kez düşünmenizde fayda var; unutmayın ki sizin görmeniz gereken şey sadece o obje oradayken anlamlı olabilir.
Sizde bu eğlence ve heyecan dolu oyunumuzu oynamak istiyorsanız 0542 548 42 92 irtibat numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Yerimiz Vakıfbank - YapıKredi Bankaları aralığında. Tüm halkımızı bekliyoruz" dedi.

bilecik-korku-evi2.jpg

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 7685 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum