BİLECİK NÖBETE DEVAM EDİYOR

BİLECİK NÖBETE DEVAM EDİYOR

Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek için düzenlenen ''Demokrasi, Milli İradeye Saygı ve Kardeşlik Nöbetini tutmaya devam ediyor.

Hain girişimden bu yana tüm yurtta olduğu gibi Bilecik'te de gerçekleştirilen kardeşlik ve demokrasi buluşmasında şehitlerimiz için Kur'anı Kerim okunurken, birlik ve beraberliğimiz için dualar edildi.

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve Kur'anı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Bilecik Şeyh Edebali Tasavvuf Musiki Korosu tarafından ilahiler seslendirilerek, demokrasi şölenine destek verildi.

Cumhuriyet Meydanında saat 21:00'de başlayan demokrasi, milli iradeye saygı nöbetinde ülkemizin birlik ve beraberliği için dualar edildi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın eşi Fatma Yağcı ve ilimize yeni atanan Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ile ilçe milli eğitim müdürleri vatandaşlarımızla bir arada oldu.

Bilecik'te yaşayan Afgan ve Türkmenlerin meydana gelerek destek verdiği, demokrasi, milli iradeye saygı ve kardeşlik nöbetinde ellerinde Türk bayrakları bulunan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine slogan attı.

Bilecik Şeyh Edebali Tasavvuf Musiki Korosu ilahiler seslendirirken, Afranur Akay adlı kız çocuğunun okuduğu şiir vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

Programda Kızılay Bilecik Şubesi tarafından vatandaşlara gazoz ikram edilirken, hayırsever esnaf tarafından da alanda lokma yapılarak, dağıtıldı.

bilecik-nobete-devam-2.jpg

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 1422 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.