Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aydeniz isyan bayrağını çekti!

Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aydeniz isyan bayrağını çekti!

Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selman Aydeniz, akaryakıta gelen zamlardan sonra adeta isyan bayrağını çekti.

Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selman Aydeniz, akaryakıta gelen zamlardan sonra adeta isyan bayrağını çekti. Şoför esnafının artık dayanamaz duruma geldiğini ifade eden Selman Aydeniz, sektörün yaşadığı sıkıntıları dile getirerek, “Hiçbir sektörde inanın bu kadar keder yoktur” ifadesini kullandı.

Selman Aydeniz, sitem dolu açıklamasında, şunları kaydetti:

“Hangi sorunu anlatayım. Bir sektörün yavaş yavaş ilmek ilmek bitişini mi anlatayım, şehir içi dolmuşlarına yaptığımız zam eridi gitti onu mu anlatayım?

Yeni yıl geliyor, fabrika servisi çeken arkadaşlar sözleşme yenileyecekler. En ucuz ne kadara servis çektirebilirim hesaplarını yapanları mı anlatayım?

Kamyoncu esnaflarımızın zaten varolan sorunlarının yanında bir de elinde telefonla aracıların daha çok para kazandığını mı anlatayım?

Öğrenci taşıması yapan esnafımızın KDV’siz hesaplanan ancak KDV’li aldıkları akaryakıtın ihalede 6,90’dan hesaplandığını mı anlatayım?

Taksicilerimizin taksimetre fiyatlarının artık masraflarını karşılamadığını mı, iller ve ilçeler arasın çalışan arkadaşlarımın boş gidip geldiğini mi anlatayım?

Yedek parça fiyatları, lastik, kasko, sigorta ve vergi Allah aşkına ben hangi sorunu anlatayım?

Hiçbir sektörde inanın bu kadar dert yoktur. Ödenemeyen krediler, icralıklar, arızalanınca yaptırılamayıp kenara atılan araçları mı anlatayım?

Akaryakıt 11,50 TL olmuş. Ondan sonra zam yapınca yok şöyle yok böyle diye saki sektörün içindeymişsiniz gibi konuşuyorsunuz. Klavye adamlığı yapıyorsunuz ya da eleştirince sen bir dur oluyoruz.

Eğer ki; devletimiz kurtulacaksa buyursun bir aracım var bir de canımız var o da devletimize feda olsun.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2977 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum