Bilecik Vezirhan 2. Tur Seçim Sonuçları: Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonucu Oy Oranları

Bilecik Vezirhan 2. Tur Seçim Sonuçları: Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonucu Oy Oranları

Bilecik Vezirhan 2. Tur seçim sonuçları için geri sayım sürüyor. 14 Mayısta gerçekleşen seçimde adaylardan birinin %50 +1 oy çoğunluğunu sağlayamaması ile birlikte cumhurbaşkanlığı seçimi 2. Tura kaldı.

Bilecik'in Vezirhan beldesinde sandıkların tamamı açıldı. Buna göre, Recep Tayyip Erdoğan 1239, Kemal Kılıçdaroğlu 803 oy aldı.

Bilecik Vezirhan 2. Tur seçim sonuçları için geri sayım sürüyor. 14 Mayısta gerçekleşen seçimde adaylardan birinin %50 +1 oy çoğunluğunu sağlayamaması ile birlikte cumhurbaşkanlığı seçimi 2. Tura kaldı. Seçimin ikinci tura kalması ile birlikte 64 milyon 145 bin 504 kayıtlı seçmen 28 Mayıs Pazar günü oy kullanmak için sandığa gitti.

14 Mayıs 2023 seçimlerinde Bilecik’te Recep Tayyip Erdoğan %49,9 oy alırken Kemal Kılıçdaroğlu ise %41,3 oy aldı. 28 Mayıs seçim sonuçları anbean Erdoğan oy oranı ve Kılıçdaroğlu oy oranı yine Bilecik Haber’de olacak.

Bilecik 2. Tur cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları için oylar kullanıldı, sandıkları açılmaya başlandı. 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı 2. Tur sonuçları Bilecik Haber’den anbean takip edebilirsiniz. Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) seçim yasaklarını kaldırması ile birlikte Bilecik Haber sayfasında yer alacak.

Bilecik 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçları

Bilecik 2023 Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarına göre %49.9 oranında Cumhurittifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan oy alırken Bilecik Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarında Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu %41,3 oranında oy aldı. Ata İttifakı adayı Sinan Oğan ise Bilecik’te %8.1 oy aranında oy aldı.

Bilecik Milletvekilleri Kim Oldu?

  1. Halil Eldemir AK Parti
  2. Yaşar Tüzün CHP

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 918 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.