Bilecik'e yeni meydan projesi

Cumhur İttifakı’nın AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman'dan Cumhuriyet Meydanı projesi.

Cumhur İttifakı’nın AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, Pazar günü gerçekleştirdiği proje lansmanında açıkladığı Cumhuriyet Meydanı ve Millet Bahçesi projeleri ile dikkat çekti. Projelerin detayları gelmeye başladıkça ise kamuoyunda heyecan oluşmaya başladı.

bilecike-yeni-meydan1.png

Cumhuriyet Meydanı projesi hakkında detayları aktaran Mustafa Yaman, şehirlerin meydanları ile anıldığını ifade ederek, “Bilecik Valiliği'nin yanında, tarih ve doğanın iç içe geçtiği bu eşsiz mekanda, herkes için bir şeyler sunacak çok yönlü bir alan oluşturma vizyonumuzu paylaşmaktan gurur duyuyoruz.” dedi.

Mustafa Yaman, Bilecik İl Özel İdaresi içerisinde yapımı devam eden kamu binaları yerleşkesi ile Bilecik Adliyesi’nin yeni yerine taşınmasının ardından bölgede bulunan kamu binalarının kaldırılacağını anlatırken, “Bilecik’e çok yakışacak” ifadesini kullandı.

bilecike-yeni-meydan2.png

3000 kişilik amfi tiyatro, 15 bin kişilik miting alanı, 250 araçlık kapalı ve açık otopark ile dinlenme ve yeşil alanlardan oluşan yeni Cumhuriyet Meydanı’nın Bilecik’e değer katacağını söyleyen Yaman, “Cumhuriyet Meydanı, Bilecik'e değer katacak ve şehrimizi sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerin merkezi haline getirecek. Aileler, gençler ve tüm Bilecik halkı için tasarlanan bu projede herkesi düşündük. Bilecik'imizi birlikte daha yaşanabilir, daha yeşil, kültür ve sanatla iç içe bir şehir yapma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz." diye konuştu.

bilecike-yeni-meydan3.png

Bu haber toplam 777 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum