‘Bilecik’i güzel günler bekliyor’

‘Bilecik’i güzel günler bekliyor’

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bilecik sanayisine her türlü desteği sağlayacaklarını belirterek, “Bilecik’i güzel günler bekliyor.”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Bilecik’e geldi. Bakan Varank, Osmaneli’nde gerçekleştirdiği açılışların ardından Bilecik 1. OSB’de faaliyet gösteren Durden Plastik fabrikasını ziyaret etti. Ardından Bilecik TSO’yu ziyaret eden Bakan Varank, Cuma namazını Şeyh Edebali Türbesi’nde bulunan Orhangazi Camii’nde kıldı.

mustafa-varank1.jpg

Bakan Varank il merkezindeki programının devamında ise AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Burada partililere hitap eden Bakan Varank, Bilecik’e gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek, “Bilecik’i güzel günler bekliyor” ifadesini kullandı.

Bilecik’in küçük nüfusuna rağmen sanayisi, tarımı, tarihi ve jeopolitik konumuyla önemli bir yere sahip olduğunu aktaran Bakan Varank, Bilecik’in Türkiye ekonomisine önemli katkılar sunduğunu dile getirdi.

‘Ankara’dan gerekeni yaparız’

Bakan Varank, Bilecik sanayisinin ihtiyacı olan her türlü desteği sağlayacaklarını belirterek, “Yerelde bir karar verilsin biz Ankara’dan gerekeni yaparız. Gerekli adımları atarız” dedi. Sanayi bölgelerine yatırımcı çekmek adına teşvik edici çalışmalarının olduğunu kaydeden Varank, “Yatırımcıların buralardan aldıkları yerlere bir an evvel yatırım yapmaları için teşvik ediyoruz. Şehrimizle ilgili tüm süreçleri takip etmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

mustafa-varank2.jpg

‘Muhalefetin vizyonu yok’

Konuşmasının devamında muhalefet partilerini eleştiren Varank, 2023 ve 2024 seçimlerine giderken AK Parti teşkilatlarına önemli görevler düştüğünü söyledi. Varank, muhalefetin AK Parti’yi iktidardan indirmekten başka bir düşüncesinin olmadığını anlatarak, şöyle devam etti:

“Muhalefetin odaklandığı tek nokta iktidarı nasıl deviririz. Türkiye ile ilgili bir vizyonları yok, böyle bir dertleri yok. Tek dertleri bu gemiyi nasıl batırırız. Böyle bir anlayış, böyle bir siyaset olmaz. Bizim AK Parti iktidarları olarak Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak istiyoruz. Bunun için 2001’den beri canla başla çalışıyoruz.

mustafa-varank3.jpg

‘Kişisel problemlerimizi bir kenara bırakalım’

AK Parti iktidarlarında ekonominin nasıl geliştiği ortada, milli gelirimizin geldiği nokta ortada. Geldiğimiz noktada bu çalışmaları, hizmetleri halkımıza anlatacak olanlar ise teşkilat mensuplarımız.  Teşkilatımız sokakta, alanda bu işleri güzel şekilde anlatırlarsa o zaman faydası olur. Bunun için teşkilatlarımıza güveniyoruz, bizim başarımızın anahtarı teşkilatçılık anlayışımız. 2023 ve 2024’e giderken çalışmamız lazım. Kişisel problemlerimizi bir kenara bırakmamız lazım. Bizim davamız, liderimiz, hedeflerimiz belli. Biz Türkiye’yi dünyanın en büyük ekonomilerinden birisi her alanda bağımsız bir ülke yapmak için hedefe odaklandık, gayret gösteriyoruz. Bu şuurda hareket etmemiz lazım. En güzel neticeleri almak istiyoruz.

Bizim gönlümüzün bir tarafında her zaman Bilecik var, Bilecik’i çok daha güzel günler bekliyor” diye konuştu.

mustafa-varank4.jpg

Bakan Varank daha sonra Pazaryeri ve Bozüyük ilçelerinde temaslarda bulunmak üzere Bilecik’ten ayrıldı.

Bu haber toplam 3858 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum