Bilecik’in turizmi masaya yatırıldı

Bilecik’in turizmi masaya yatırıldı

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Türkiye Turizm, Tanıtım ve Kalkındırma Ajansı yetkililerinin sunum yaptığı toplantıda, Bilecik’te yapılan ve planlanan kültür, turizm ve tanıtım çalışmaları değerlendirildi. Toplantıya, Kültür ve Turizm Bakanlığı Turizm Geliştirme Ajansını temsilen Marmara Bölge Koordinatörü Sena Gözgü, Turizm Destinasyon Müdür Y. Serkan Yılmazer, Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan ve diğer ilgililer katıldı. 

bilecikin-turizmi-masaya-yatirildi1.jpg

Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan, İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı’na ilişkin yaptığı açıklamada, Bilecik’te gerçekleştirilen ve yapılması planlanan kültür-turizm faaliyetlerinin değerlendirildiğini bildirdi. Şehrimizde yürütülen çalışmalara ilişkin detaylı bilgiler aktardıklarını anlatan Müdür Serkan Bircan, “Ayrıca Bakanlığımız Turizm Geliştirme Ajansı yönetiminde ilimizde ve ülkemizde yürütülmekte olan turizm stratejileri masaya yatırıldı. Şehrimizin destinasyon planlaması, dijital tanıtım ve medya kurumsal yapısının oluşturulması, ulusal ve uluslararası platformlarda şehrimizin aktif tanıtımının gerçekleştirilmesi, turizm alanlarının geliştirilmesi ve projelendirilmesi yönünde önemli gelişmeler gündeme getirildi. 

Başta sayın Valimiz Dr. Kemal Kızılkaya olmak üzere, şehrimizin tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerini turizme kazandırılması yönünde ortak akıl olarak bizlere katkı sağlayan tüm yönetim kurulu üyelerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1290 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum