BİLECİKLİ YAZARIN İLK KİTABI ÇIKTI

BİLECİKLİ YAZARIN İLK KİTABI ÇIKTI

Bilecikli Yazar Yağmur Can Değirmenci’nin ilk kitabı ‘Evrenin Ötesi’ isimli romanı piyasaya çıktı. 
27 yaşındaki genç yazarın 14 aylık çalışma sonucu hazırladığı fantastik kurgu türündeki romanın basımı Halk Edebiyatı Dergisi Yayınları’nca yapıldı. 
Zaman zaman trajik, bazen de eğlenceli bir hikayenin bir araya geldiği romanda fantastik karakterler okuyucunun beğenisine sunuldu. 

İlk kitabı hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Yazar Yağmur Can Değirmenci, kitabın hazırlanmasında emeği geçen ve kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Roman severleri kitabını okumaya davet eden genç yazar, “Kitabımı kitapyurdu.com, alkitap.com, gittigidiyor, hepsiburada ve n11.com’dan alabilirler. Ayrıca Halk Edebiyatı Dergisi Yayınları ve Bilge Kültür Sanat Yayınları’ndan temin edebilirler” dedi.  

YAĞMUR CAN DEĞİRMENCİ KİMDİR?

Yağmur Can Değirmenci 1991 Bilecik doğumludur. Selçuk Cengiz Can ve Fisun Can'ın tek kızlarıdır. İlk ve ortaöğretimini Bilecik'te tamamlamıştır. Bilecik Sağlık Meslek Lisesinden mezun olur olmaz meslek hayatına atılmıştır. Kocaeli ve İstanbul'da görev yapmıştır. İstanbul da görev yaparken aynı zamanda Okan Üniversitesi Nükleer Tıp Teknisyenliği bölümünü birincilikle bitirmiştir. Geçen yıl Emre Değirmenci ile hayatını birleştirmiştir. Henüz çocuğu yoktur. 

evrenin-otesi.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4782 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.