BİLECİKSPOR FAN TAKIMI AÇILDI

BİLECİKSPOR FAN TAKIMI AÇILDI

Bilecik 1. Amatör Liginde mücadele eden Bilecikspor Kulübü Derneği tarafından hazırlanan ve İçişleri Bakanlığı Dernekler Daire Başkanlığı tarafından kabul edilen ’’Bilecikspor Kulübü Fan Takımı’’ projesi açılış programı, gerçekleştirildi.

Şelale Park'ta gerçekleştirilen programa; Belediye Başkanı Selim Yağcı, Vali Yardımcıları Halil İbrahim Acır ve M. Kemal Özgün, Bilecikspor Kulübü Başkanı Harun Dilek, daire müdürleri ve sporcular katıldı.

bilecikspor-fan-takimi-acildi2.jpg

Belediye Başkanı Selim Yağcı, burada yaptığı konuşmada; Bilecik, Bilecikspor ve Bilecik'teki spor faaliyetleri anlamında güzel ve önemli bir günü yaşadıklarını belirterek, şunları söyledi:

''Bilecik 1. Amatör Liginde mücadele eden Bilecikspor Kulübü Derneği tarafından hazırlanan ve İçişleri Bakanlığı Dernekler Daire Başkanlığı tarafından kabul edilen ’’Bilecikspor Kulübü Fan Takımı’’ projesi açılış programında il protokolümüz ve çok değerli sporcularımız ile bir araya geldik. İlimizin köklü spor kulüplerinden biri olan Bileciksporumuzun hazırlamış olduğu anlamlı proje ile risk altındaki 10-14 yaşındaki gençlerin Bilecikspor kulübünde futbol branşında aktif spor yapan sporcularla eş zamanda spor yapmalarını sağlayarak kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve risk altındaki gençleri topluma kazandırmak. Ayrıca gençlerin proje kapsamında bando eğitimi alacakları ve Bilecikspor kulübünün ’’Fan Takımı’’ adı altında çeşitli spor, sosyal ve kültürel aktivitelere katılacakları bir bando takımı kurmayı hedefliyorlar. Projenin gençlerimize, şehrimize ve tüm paydaşlarına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bilecikspor Kulübü Başkanı Harun Dilek ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Ben bu anlamda böyle bir oluşuma katkı sağlayan bütün kurum ve kuruluş temsilcilerine teşekkür ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, genç sporculara hitaben yaptığı konuşmada ayrıca spordaki birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuna dikkat çekerek, başarının bu şekilde mümkün olacağına vurgu yaptı.

bilecikspor-fan-takimi-acildi3.jpg

Vali Yardımcısı Kemal Özgün ise gerçekleştirilen projenin önemine değinerek, çalışmada emeği geçenlere teşekkür etti.

Bilecikspor Kulübü Başkanı Harun Dilek ise kendileri için önemli ve başarılı bir çalışmanın gerçekleştirildiğini belirterek, katkısı olan bütün kurum ve kuruluş temsilcilerine teşekkür etti.

Program; Belediye Başkanı Selim Yağcı, Vali Yardımcıları ve daire amirlerinin, genç sporculara hediyelerini taktim etmesiyle son buldu.

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 5322 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum