BİLECİKSPOR SÜRPRİZE İZİN VERMEDİ

BİLECİKSPOR SÜRPRİZE İZİN VERMEDİ

Bilecik 1. Amatör Ligi 7’nci hafta mücadelesinde Bilecikspor, kendi saha ve seyircisi önünde Bozüyük temsilcisi Güneş Spor’u 3-1 yendi.

Bilecik Edebali Stadı’nda Bilecik 1. Amatör Ligi 7’nci hafta mücadelesinde Bilecikspor, Güneş Spor’u 3-1 yenerek 1 maç eksiğiyle 6’da 6 yaparak lideri takibini devam ettirdi. Maça kontrolü bir futbola başlayan iki takım birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştı. Maçın 15’inci dakikasında Bileciksporlu Altıner Yörümez takımını öne geçirdi. Ev sahibi ekip, yakaladığı ataklarını gole çeviremezken, ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya da atak bir oyunla başlayan Bilecikspor, Celal Daş’ın sağ sanattan taşıdığı topu Güneş Sporlu savunma oyuncusu Saffet Korkut faulle kesince, çift sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Maçın 70’inci dakikasında yine sağ kanattan yapılan bir ortaya düzgün bir kafa vuruşuyla ağlara gönderen Tolga Burulday durumu 2-0’a getirdi. 

Güneş Spor’un nadir ataklarından bir tanesi maçın 75’inci dakikasında geldi. Bu atakta yapılan ortada Güneş Sporlu Emrah Kara, güzel bir kafa vuruşuyla durumu 2-1’e getirdi. Bu gol sonrası sayısız gol pozisyonunu harcayan Bilecikspor, Güneş Spor kalecisini geçemedi. Maçın 90’ıncı dakikasında araya atılan bir topla kaleciyle karşı karşıya kalan Yusuf Fidan durumu 3-1’e getirdi. 

Karşılaşma bu skorla sonuçlanırken, Bilecikspor 1 maçı eksik 6’da 6 yaparak puanını 18’e çıkardı. Güneş Spor ise, bu mağlubiyetle yenilgi serisine son veremeyerek 0 puanla ligin son sırasında yer aldı.

Lider 7’de 7 yaptı

Bilecik 1. Amatör Ligi 7’nci hafta mücadelesinde ilçe stadında oynanan Osmaneli derbisinde, lider 1308 Osmaneli Belediyespor, ilçenin diğer bir takımı Osmaneli Gençlerbirliği Spor’u 2-0 yenerek grupta 7’de 7 yaparak puanını 21’de yükseltti. Günün diğer bir mücadelesinde Bayırköy Spor, Vezirhan Spor’a 3-1 kaybederek 0 puanlı diğer bir takım olarak ligde yerini aldı. Bu sonuçlar sonrası Osmaneli Gençlerbirliği Spor kaybetmesi sonucu ligde yenilgi yüzü görmeyen 1308 Osmaneli Belediyespor ve Bilecikspor kaldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3133 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.