Bilecikspor'da bayrak değişimi: O isim başkan oldu!

1969 Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, başkanlık görevini AV. Fazlı Güner’e devretti

1969 Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, başkanlık görevini AV. Fazlı Güner’e devretti

1969 Bilecikspor Kulübü başkanı olarak seçilen Turgut Özen’in istifasının ardından, bir tülü toparlanmayan Bilecikspor kongresinde olağanüstü genel kurul toplantı kararı alınmıştı.

Bu toplantıda, bir karar alınamamış, bir başkan seçilememişti.

Kulüp 2. Bir olağanüstü kurul kararı almış, bu kurulda tek aday olan eski başkan İsmail Cinoğlu, ortada kalan Bilecikspor’a tekrardan ‘Nöbetçi Başkan’ adı altında, başkan olmuştu.

bilecikspor.jpeg

Bugüne kadar gelinen süreçte, İsmail Cinoğlu siyasi kimliğinin takıma zarar verdiğini vurgulayarak, görevini yönetim kurulu üyesi Av. Fazlı Güner’e devrettiğini açıkladı.

İsmail Cinoğlu, Bilecikspor’u lige hazır bir şekilde bıraktığını ifade ettiği açıklamsında;

“ Değerli Bilecikspor ailesi ve sevgili Bilecikliler.

Kısa zaman önce kapanması ve kayyum sürecine giren kulübümüze sahip çıkarak yönetim oluşturarak başkan oldum. Takımımızı kurduk, teknik kadro ve futbolcu transferlerini bitirerek ve 35 gündür idmanlara başladık. 14 günlük kamp sürecini tamamladık, ilk ödemeleri yaptık ve kaderine terk edilmiş kulübümüzü sezona hazır hale getirdik.

Fakat gelinen süreçte mücadelemizin paydaşları olması gereken siyasi, sanayi, bürokrat, devlet kısmı baktım ki eski başkanlık dönemlerimde olmadığı kadar duyarsız, ilgisiz, Bilecikspor onlar için yok hükmünde. İlginçtir ki geçen yıla kadar az çok hizmet eden kurumlar bile sıfır noktasında. Yönetim kurulunu toplayarak uzun görüşmeler sonunda başkan olarak siyasi kimliğim kulübümüze zarar veriyor olabilir ailem ve şahsımı bilirler ki Bilecikspor sevgisi tartışmaya açık değildir.

bilecikspor-001.jpeg

Bu yüzden makam, başkanlık arkadan gelir ve kulübümüzün menfaatlerinin üstündedir. Aldığımız kararla yönetim kurulumuz tam kadro ve daha güçlü olarak görevinin başında olmak üzere yönetim içinde bayrak değişimine giderek sayın yöneticilerimizden Av. Fazlı Güner kardeşim kulüp başkanlığına devam edecektir.

Bu süreçte kapanan kapılar siyasi bakışlar sanayi ve bürokratlar umarım kulübümüze farklı bakarlar. Sevgili sporseverler, bilmenizi isterim ki bu şehirde kulübümüzü en son ben terk ederim fakat yine de Bilecikspor için hamle yapmam gerekti ve yol yakın iken kulübümüzü lige hazır halde iken siyasi kimliğimizin olmaması gerektiğinden fazla ön planda olduğunu hissederek ve yaşayarak, görerek kulübümüze zarar vermek istemeyerek yine de şahsımı değil camiamı düşündüm. Bu bir ayrılık değil hep beraberiz genel kurul şu,bu istifa süreci değil sadece yönetim içinde var olma savaşı, iyiye ulaşma mücadelesi.

Bugüne kadar verdiğiniz desteklere teşekkür ediyorum. Her daim olduğu gibi sokağa bırakılan kulübümüzü her şeyini tamamlayarak söz verdiğim gibi sahipsiz bırakmadım bugüne kadar yönetim takım her şeyi ile lige hazır sadece ilgi şefkat para lazım. Her daim Bilecikspor yönetim ve takımımızın yanındayım bu hamlemizin inşallah faydası olur.

Şunu belirtmek isterim ki; Bilecikspor’u görmemezlikten gelen zihniyetlere bir bardak su bile yok diyen düşüncesizlere karşı mücadelemiz devam edecek. Şehrimize kulübümüze her daim yanımda olan belekoma tayfa gurubumuzun değerli kardeşlerime tüm dostlarıma arkadaşlarıma destek veren herkese teşekkür ediyorum. Güzel günlerde buluşmak dileği ile saygılar sevgiler sunarım.” İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3195 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.