Bilecikspor'da yeni dönem

Bilecikspor'da yeni dönem

Bilecikspor Başkanı Ali Muyşin, olağanüstü genel kurulda yeniden başkan seçildi.

Bilecikspor’un seçimli olağanüstü genel kurulu gerçekleştirildi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen genel kurulda mevcut başkan Ali Muyşin tek aday olarak girdiği seçimde yeniden başkan seçildi.

Genel kurula; Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, CHP İl Başkanı Metin Yaşar, İYİ Parti İl Başkanı Hakan Sakarya ile bazı STK temsilcileri ve genel kurul üyeleri katıldı.

bileciksporda-yeni-donem1.jpg

Bilecikspor Başkanı Ali Muyşin, burada yaptığı konuşmada, Aydın Avcı’nın istifasından sonra göreve geldiklerini hatırlatarak çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Hedeflerini ve projelerini anlatan Ali Muyşin, Bilecikspor’un erkek ve kadın takımlarının üst liglerde mücadele etmeleri için programlı bir çalışma içerisinde olduklarını bildirdi. Bilecikspor teknik heyeti ve futbolcuları başta olmak üzere kendilerine destek olan herkese teşekkür eden Ali Muyşin, ahlaklı ve disiplinli nesiller yetiştirmek istediklerini bildirdi.

bileciksporda-yeni-donem2.jpg

Belediye Başkanı Semih Şahin ise göreve geldiği ilk günden itibaren Bilecikspor’a destek olduğunu ifade ederek kentin tüm dinamiklerinin Bilecikspor için bir araya gelmesi gerektiğini söyledi. Eski başkan Aydın Avcı’ya çalışmalarından ötürü teşekkür eden Başkan Semih Şahin, Ali Muyşin ve ekibine ise başarılar diledi.

Konuşmaların ardından yapılan oylamada Ali Muyşin ve yönetimi güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Genel kurulun gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından Murat Durmaz tarafında hazırlanan Bilecikspor Marşı katılımcıların beğenisine sunuldu. Genel kurul, plaket takdiminin ardından sona erdi.

bileciksporda-yeni-donem3.jpg

Ali Muyşin başkanlığındaki yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Uygar Tatar, Atahan Ateş, Cihan Uysal, Akın Gür, Cihan Uygun, Turgay Gül, Evren Varış, Murat Maden, Ayten Dönmez, Bengül Söğüt, Şenol Çetin, İsmail İnan, Ertan Onur, Halil Serttaş, Meriç Kaya, Muammer Yıldırım ve Fatih Balaban.

Denetim kurulu üyeleri ise Çetin Ceyhan, Osman İnan ve Taşkın Deniz’den oluştu.

bileciksporda-yeni-donem4.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 3729 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum