Bileciksporlu eski futbolcudan sitem!

Bileciksporlu eski futbolcudan sitem!

Bilecikspor’un seçimli olağanüstü genel kurulunda söz alan eski futbolculardan Şerafettin Yılmaztürk, sitem dolu sözler sarfetti.

Bilecikspor’un seçimli olağanüstü genel kurulunda söz alan eski futbolculardan Şerafettin Yılmaztürk, sitem dolu sözler sarfetti.

Kulübün eski futbolcularının Bilecikspor’a sahip çıkmalarını isteyen Yılmaztürk, genel kurul kürsüsünden tüm Bilecikspor camiasına çağrıda bulundu.

Yılmaztürk, genel kurula katılanlar arasında eki futbolculardan 10 kişinin bile olmadığını belirterek, “Bilecikspor’u niye sevmiyoruz arkadaşlar, kulübümüzü sevelim. Eski futbolcularımızdan 10 kişi bile yok. Gölette yemek olsa ama herkes gelir. Kulübümüze destek olalım böyle yapmayalım. Semih Şahin destek vermese kim destek verecek lütfen destek olalım.” ifadelerini kullandı.

Aydın Avcı’dan Ali Muyşin’e destek

Bilecikspor eski başkanı Aydın Avcı’da genel kurulda söz alarak Ali Muyşin’e her zaman destek olacaklarını ve her zaman birlikte olacaklarını ifade ederek, “Bilecik’in en iyi tanıtacak olan şey spordur. Keşke sayın valimizde burada olsaydı. Bilecikspor’u toparlayacak olan sayın valimizdir herkesi bir çatı altında toplayabilir. Sadece belediye başkanının desteği ile bu işler yürümez. Diğer ilçelerimizde hep kendilerini düşünüyorlar futbolcu istediğimizde onu bile vermek istemiyorlar.” diye konuştu.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 4365 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum