BİLECİK'TE 2. OSMAN VAKASI MI YAŞANIYOR?

BİLECİK'TE 2. OSMAN VAKASI MI YAŞANIYOR?

Gazetecilerin konuk olduğu Basın Masası’nda, Bilecik Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KAYI A.Ş.’nin yönetim kurulu başkanı Selçuk Erdağı ile ilgili yorumlar yapıldı.

11Haber Sitesi Editörü Erhan Toka, Selim Yağcı’nın 2004 yılında Kütahya’dan danışman olarak getirdiği Osman Gezgin’e atıfta bulunarak, “Bilecik ve Bilecik Belediyesi böyle acı bir deneyim gördüğü için insanlar sütten ağzım yandı ayranı üfleyerek içelim moduna girdi” dedi.

Haber 228 Editörü Ali Osman Çelikal, Başkan Şahin’in A Takımında yer alan Selçuk Erdağı’yı bu kadar ön plana çıkaran sebeplerin neler olduğunu sorarken, haber sitelerine bu konuda çok fazla yorum ve mail geldiğini söyledi. Ali Osman Çelikal, MHP’li Hamdi Salt’ın KAYI A.Ş. ile ilgili sorusunu anımsatarak, “Hamdi bey şirketin gelir ve giderlerini sordu. Başkan Semih Şahin ise ilgilinin toplantıda olmadığını söyledi ancak Selçuk Erdağı salondaydı. Neden bu soru cevaplanmadı ben merak ediyorum. Ayrıca Selçuk Erdağı kimdir, aldığı huzur bedelleri nelerdir? Bunlar kamuoyunun merak ettiği konular” şeklinde konuştu.

Moderatör Mücahid Erdal ise kendisinin henüz Selçuk Erdağı ile tanışmadığını belirterek, “Diğer gazeteleri ziyarete gitmiş bizim buraya gelmedi. Hatta ‘Bizim Sakarya Gazetesi’ne bakışımız, onların bize bakışı belli, gitmeyi düşünmüyorum’ demiş” diye konuştu.

Bunun üzerine söz alan İHA İl Temsilcisi ve Bilecik Olay Haber Sahibi Rafet Sünetçi, “Bende tanımıyorum kendisini. Böyle şeffaflık olur mu, böyle halkçı parti olur mu? Gel arkadaş kaç tane basın var zaten Bilecik’te bir ziyaret yap” sözleriyle tepkisini ortaya koydu.

Son olarak söz alan 11Haber Sitesi Editörü Erhan Toka ise Selçuk Erdağı’nın Bilecikli olduğunu ve finans konularında kariyer sahibi olduğunu ifade etti. Erhan Toka, Selim Yağcı’nın ilk döneminde danışmanlık yapan Osman Gezgin örneğini anlatarak, “Selim Yağcı ilk başkan olduğunda Kütahya’dan Osman Gezgin diye bir arkadaşımızı getirdi. Bende o süreçte belediyede çalışıyordum. Bilecik ve Bilecik Belediyesi Osman Gezgin deneyimini yaşadı. Osman Gezgin, siyah arabasıyla denetime geldiğinde millet kazmayı küreği kapıyordu, korktuğundan değil herkes ekmeğinin peşindeydi. Osman Gezgin Bilecik’i bilmiyordu tabiri caizse böyle hart hurt yapıyordu. Bilecik böyle bir deneyimi görünce sütten dilimiz yandı ayranı üfleyerek içelim moduna girdi insanlar” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Bilecik Haber - M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 51912 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum