BİLECİK'TE 200'E YAKIN İHRAÇ!

BİLECİK'TE 200'E YAKIN İHRAÇ!

Hükümet, OHAL kapsamında 3 tane yeni Kanun Hükmünde Kararname yayımladı. Kanunnameye göre, binlerce kamu çalışanı ihraç edildi.

Resmi Gazete'de yer alan listeye göre, FETÖ-PDY soruşturması kapsamında tutuklanan Bilecik Vali Yardımcısı Abdulmuttalip Akdemir, açığa alınan Pazaryeri Kaymakamı İbrahim Özdel meslekten ihraç edildiler.

İl genelinde 97 öğretmen mesleklerinden atılırken, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde görevli 6 öğretim görevlisinin görevlerine son verildi.

Ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı kurumlarda çalışan aralarında İmam Hatip, Kur'an Kursu Öğreticisi ve memurların bulunduğu on kişi, İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli bir astsubay, iki maliye çalışanı, bir kaymakam adayı, Sağlık Bakanlığı'na bağlı kuruluşlarda çalışan dokuz kişi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde görevli bir öğretmen, SGK'dan iki memur, İŞKUR'dan bir memur, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nden iki memur, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden de bir kişinin memuriyetlerine son verildi. 

Emniyet teşkilatı içerisinde daha önce açığa alınan çok sayıda poliste ihraç listesinde yer aldı. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 6601 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.