Bilecik'te yasak başladı

Bilecik'te yasak başladı

Bilecik'te araç ve ehliyet sahiplerini yakından ilgilendiren son dakika uyarısı geldi.

Bilecik'te araç ve ehliyet sahiplerini yakından ilgilendiren son dakika uyarısı geldi. 81 ilde başlayan yasak Bilecik'te de uygulamaya geçti. Bu kurala uymayanlara 35 bin 119 TL para cezası!

Sosyal Medya üzerinden bir çok drift videolarının paylaşılması ile birlikte Bilecik'te de trafik ekipleri harekete geçti. Denetimler arttırılırken sürücülere para ve trafikten men cezası verildi. Paylaşılan videoları takip eden güvenlik güçleri para cezası kesilirken ayrıca araç sahipleri için trafikten men cezası verilmeye başlandı.

DRİFT ATMAK YASAK MI? TRAFİKTE DRİFT ATMANIN NE KADAR CEZASI VAR? DRİFT ATILDIĞINDA ARACIM TRAFİKTEN MEN EDİLİR Mİ?

Bazı illerde drift atarak video çeken ve bunu sosyal medyaya yükleyen kişiler tespit edilerek 35 Bin 119 trafik cezası kesildi. Drift atarak trafiği tehlikeye atan şahıs sosyal medya üzerinden paylaşması ile birlikte polis ekiplerince tespit edildi. Araç sürücülerine ceza yazılırken araçlar trafikten men ediliyor.

Trafik cezaları üst sınırdan uygulanırken drip atarak gezen ve trafiği tehlikeye sokan araç sahiplerine 35 Bin 119 TL para cezası kesilirken araçları trafikten men ediliyor. Ekiplerin titiz çalışmaları ile birlikte trafikte seyir halinde sosyal medya hesaplarından paylaşımların tespit edilmesi ile araç sahiplerine ceza kesilecek ve trafikten men edilecek. Ekipler tarafından sürücülerin seyir halinde trafik kurallarına uymaları istendi.

Bu haber toplam 13520 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum