Doç. Dr.  BURAK ÖZTÜRK

Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK

Bilim Şenliğimize Davetiye

Bilim Şenliğimize Davetiye

2007 yılında eğitim, kültür, bilim ve sanat merkezi olarak kurulan üniversitemiz bir ulu çınar gibi büyümeye devam ediyor. Günden güne yeni projeler ortaya çıkıyor. Bu güzel projelerden bir tanesi de 1. Bilim Şenliği Organizasyonu. 26-27 Mayıs tarihinde birbirinden farklı araştırmaların ve projelerin sergileneceği festivalimize tüm değerli halkımızı bekleriz.

Bu şenlikte birçok farklı gösteri ve organizasyon olacak. Bizim koordinatörlüğünü yürüttüğümüz bazı projeler ve gösteriler de bulunmakta. Diğer değerli projelerin hakkını verip anlatmak bizim için çok güç. Duyuru ve afişlerde elbette tanıtılacaktır detaylı bir biçimde. 

Koordinatörlüğünü yaptığımız organizasyon ve yürütücüsü olduğumuz projelerde RC Model dernekleri davetli. Birbirinden güzel uçaklarla hızlı ve öfkeli uçuşlar gerçekleşecek. Akrobasi gösterileri ile yürekler hop hop edecek. Sanayi Bakanlığı İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Spor Müdürlüğü ve Üniversitemiz destekleriyle eğitimlerini tamamlamış 33 yeni İHA pilotumuz ehliyetlerini alacak.

Döküm ve hassas döküm için mini gösteriler organize edildi. Demisaş Kuruluşu ile Türkiye haritası metale sıcak şekillendirilecek. Artroplasti diz protezleri hassas dökümle paslanmazdan üretilecek. CNS Ortho kanser hastaları için ürettiğimiz prototip protezi sergileyecek.

Fittings Art sergisi ışıltılı bir biçimde organizasonu süsleyecek. Boru ve bağlantı elemanları ile ne kadar güzel motifler tasarlanır, Konak Rakor bizler gösterecek. Endüstriyel tasarımcılar için bu alan güzel bir sergiye dönüşecek.

Üç yıl önce başlayan İHA Motoru projemiz tamamlandı artık. 61 ve 170 cc motor bağlı İHA’ lar hangardan çıkıyor. Kompozit, ahşap ve köpük tüm uçaklar tasarımcısı olduğum motorlarla buluşuyor. Türkiye’de ilk defa bir üniversite İHA motoru kapasite ölçüm test düzeneğini bu projede tanıtıyor.

Sürpriz gösteriler ve projeler sizleri çadırlarımızda bekliyor. Gençlerimiz Teknolojiyle buluşuyor. Bilecik Haber okurları ise ön koltuktan yerlerini ayırtıyor. Selam olsun tüm eğitim, sanayi ve teknoloji gönüllülerine!
 

Bu yazı toplam 2880 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK Arşivi
SON YAZILAR