BİLİRKİŞİLİK EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

BİLİRKİŞİLİK EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından düzenlenen Bilirkişilik eğitimleri sona erdi. 4 gün süren eğitimlere çeşitli meslek gruplarından 96 kişi katıldı. 

Eğitimlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Bilecik SMMMO Başkanı Süleyman Kıral, Bilirkişilerin çok önemli bir kamu görevi ifa ettiklerine dikkat çekerek, “Adaletin en iyi şekilde tecelli etmesi bakımından Hakim ve Cumhuriyet Savcılarının verecekleri kararlarda kendi alanları dışında, uzmanlık alanlarına göre kendilerine konu ile ilgili yardımcı olmaları bakımından çok önemli bir görevdir” dedi. 

bilirkisilik-egitimleri-tamamlandi2.jpg

Önümüzdeki süreçte talep olması halinde eğitimlerin devam edeceğini ifade eden Süleyman Kıral, “Yakın bir zamanda kayıt sistemi açılacak olup bu döneme yetişemeyip, Bilirkişi eğitimine katılmak isteyenlerin, Bilecik SMMM odamız internet sitemizde yapılacak duyuruları takip ederek sonraki dönemlere kayıt olabilirler. Bu eğitime katılıp sertifika almayanların 2018 yılı Bilirkişilik istelerinde yer almayacağı unutulmamalıdır” diye konuştu. 

Süleyman Kıral, eğitimlerin düzenlenmesinde emeği geçen ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederken sözlerini şöyle tamamladı:

“Başından sonuna kadar bu organizasyonu planlayan üst kuruluşumuz TÜRMOB ve TESMER Genel Başkanı A. Masis Yontan nezdinde tüm kurul üyelerini, birim amirlerini, personelini kutluyor hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

bilirkisilik-egitimleri-tamamlandi3.jpg

İstanbul, Kocaeli ve Bilecik’teki eğitmenlerden oluşan eğitmen kadromuz; Yrd. Doç. Dr. Kürşat Yağcı, Av. Dr. Erkan Sarıtaş, Yrd. Doç. Dr. Kamuran Soylu, SMMM Fikret Gökmen’e teşekkür ediyorum.

Odamız adına, güzel bir eğitimi tamamlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Geceli gündüzlü, bu süreç içerisinde özveriyle çalışan odamız tüm Kurullarına ve personeline teşekkürü bir borç bilirim.”

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2257 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum