Bir Bilecik klasiği Trafik yine felç!

Bir Bilecik klasiği Trafik yine felç!

Bilecik’in kronikleşen ve artık vatandaşların çözüleceğine dair umutlarını yitirdiği trafik sorunu bir kez daha gündeme geldi.

Bilecik’in kronikleşen ve artık vatandaşların çözüleceğine dair umutlarını yitirdiği trafik sorunu bir kez daha gündeme geldi. Yemin törenlerinde yaşanan ve Bilecik’in klasikleri arasında yer almayı başaran trafik karmaşası hem Bileciklileri hem de Türkiye’nin çeşitli illerinden Bilecik’e gelen misafirleri hayatından bezdirdi. Öyle ki, küçük sanayi sitesinden kent merkezine ulaşım yarım saati aşkın süre aldı. Bilecikliler seslerinin duyulmayacağını bile bile bir kez daha isyan etti.

bir-bilecik-klasigi-trafik-yine-felc1.jpg

Trafikte oluşan uzun araç kuyruklarının sonu gelmek bilmezken trafik ekiplerince alınan bir dizi tedbirlerin ise yetersiz kaldığı görüldü. Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi önünden sola dönüşlerin kapatılması sürücüleri zor da bırakırken bölgede görevli trafik ekipleri ise trafiği düzenlemeye yetmedi. Askeriye önünden başlayarak Hamsu Köprüsü üzerinde ve devamında şehir merkezinde kadar yoğun araç trafiği oluştu. Keşmekeşlik sürücüleri çileden çıkardı.

Yemin töreninin günler öncesinden bilinmesine rağmen gerekli tedbirlerin alınmayışını eleştiren vatandaşlar, “İlin valisinin 40 gün deprem bölgesine görevlendirilmesi ilin sorunlarının artmasına, trafik sıkıntısının yaşanmasına sebep oldu” yorumunda bulundu.

Bilecik ölçeğinde bir ilde küçük sanayi sitesinden şehir merkezine ulaşımın yarım saati aşmasına anlam veremediklerini ifade eden vatandaşlar, yetkililerin trafik sorununa karşı vurdumduymaz bir tavır içerisinde olduklarını söylediler.

bir-bilecik-klasigi-trafik-yine-felc2.jpg

Seçimler öncesi birçok aday ve partililerin Bilecik sokaklarında dolaştığını anımsatan vatandaşlar, “Bu memlekette trafik sorunu yokmuş gibi kimsenin bu sorundan bahsetmemesine anlam veremiyoruz. Bilecik’in öncelikli sorunlarından bir tanesi şehir içi trafiğidir. Sayın valimiz ve belediye başkanımız başta olmak üzere konunun muhattabı ne kadar yetkili varsa lütfen bu sorunlarla bir ilgilensinler.” dediler.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 4248 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum