‘Bırak Kazan’ kampanyasında ödüller sahiplerini buldu

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya tarafından başlatılan ‘Bırak Kazan’ kampanyasında kazananlara ödülleri verildi.

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya tarafından başlatılan ‘Bırak Kazan’ kampanyasında kazananlara ödülleri verildi.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya tarafından insanları sigarayı bırakmaya teşvik etmek amacıyla başlatılan ‘Bırak Kazan’ kampanyasında sigarayı bırakan kişiler içerisinden yapılan kurayla belirlenen isimlere ödülleri takdim edildi.

birak-kazan1.jpg

Bilecik İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen törende, kampanya sonucunda sigarayı bırakan 4 kişiye çeyrek altın, 8 kişiye ise çeşitli hediyeler verildi.

Kampanya kapsamında asıl kazanılanın ödül değil sağlık olduğunun altını çizen Vali Dr. Kemal Kızılkaya, burada yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:

birak-kazan2.jpg

“Bağımlılıkla mücadele kapsamında bir farkındalığı ortaya koymaya çalıştık. Valiliğimizin çağrısına Bilecik’te 452 kişi müracaat etti. Biz, bu 452 kişiden bir ay boyunca sigarayı bırakmalarını rica ettik. Tatlı bir rekabet oluşmuş oldu bu sigarayı bırakma kampanyasında. Dünya Sağlık Örgütü’nün yapmış olduğu Kampanya sonuçları bizleri şaşırtmadı. Kampanyaya başvuru yapan 452 kişinin 217’sinin sigarayı bıraktığını tespit ettik. Bu çalışmayla birçok sigara bağımlısının sigaradan uzaklaşmasını sağladık. Kampanyaya katılan ve sigarayı bırakan 4 kişiye sembolik olarak çeyrek altın hediye ettik. Aslında kampanyaya katılan herkes kazanmış oldu.  Her türlü bağımlılıkla her anlamda mücadele etmek hepimizin görevi.” ifadelerini kullandı.

birak-kazan3.jpg

 

Bu haber toplam 2316 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.