BİRÇOK İDDİA ORTAYA ATILDI!

BİRÇOK İDDİA ORTAYA ATILDI!

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin bazı bölümlerinin tercih edilmeyişi ile ilgili birçok iddia ortaya atıldı. 'Üniversitemiz neden tercih edilmedi?' başlıklı haberimize gelen çok sayıda yorumda farklı görüşler dile getirildi. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ise konuyla ilgili sessizliğini bozmadı. 

Bahse konu haberimizle ilgili haber sitemiz ve gazetemizin facebook sayfası başta olmak üzere WhatsApp ihbar hattımıza, gazetemize birçok eleştiri ve iddia ulaştı. Bu bağlamda; Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde bütünleme sınavlarının yapılmayışının olumsuz etkisi olduğu belirtilirken, üniversite yönetimi, bürokratlar ve siyasiler eleştiri oklarının hedefinde yer aldı. 

Bilecik'in üniversite öğrencilerinin taleplerine cevap veremediğini öne sürenler olduğu gibi ikinci öğretim harç yüksekliklerinin yüksekliğinden ötürü tercihlerde azalmalar olduğu görüşü savunuldu. 

Gelinen süreçte, üniversite yönetiminden iddialara ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı. İddiaların doğruluğu netlik kazanmazken okurlarımızın dile getirdiği eleştirilere ilişkin bir tedbir alınıp alınmayacağı da merak konusu. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3234 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum