'BİRİLERİNİN BEYİN KANAMASI GEÇİRMESİ Mİ GEREKİYOR?'

'BİRİLERİNİN BEYİN KANAMASI GEÇİRMESİ Mİ GEREKİYOR?'

Hasan Hüseyin Savak isimli vatandaş, Bilecik Devlet Hastanesi Polikilinik binası önünde bulunan tekerlekli sandalye yoluyla ilgili şikayetini gazetemize anlattı. 

Yaklaşık 3 ay önce annesini hastaneye getirdiğini, poliklinik binası önünde bulunan tekerlekli sandalye yolunun bozuk olmasından dolayı annesini burada düşürdüğünü ifade eden Savak, durumla ilgili yetkililere gerekli bilgiyi defalarca verdiğini fakat gerekli çalışmanın yapılmadığını söyledi. 

Yetkililere seslenerek "İlla burada birilerinin beyin kanaması geçirip ölmesi mi gerekiyor?" diyen Hasan Hüseyin Savak gazetemize yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Tekerlekli sandalye ile 3 ay önce annemi hastaneye tedaviye getirmiştim. Acilden, poliklinikler binası önüne getirdiğimde tekerlekli sandalye girişi için yapılan yolun bozuk olmasından dolayı annemi burun üstü düşürdüm. Annemi gerekli yere götürdükden sonra müdüriyete çıktım, şikayette bulundum. Sekreteri beni Ali bey isminde müdürün yanına götürdü. Müdür bey "Tamam ilgileniriz kardeşim" dedi. 15 gün sonra geldim, baktım hala aynı, hiç birşey yok. Tekrar çıktım aynı bayana yine başka bir müdüre götürdü beni. O müdür de bana "Sen bana söyleseydin ben yapardım" dedi. Yine yapılmadı. 

Bugün yine gittim, şikayet ettim 3. katta başka bir müdür muaviniymiş. Bana dedi ki "Şap döküldü, biz yaptık orayı" dedi. Bakın bakalım şap var mı? Bu nedir ya? İlla burada birilerinin beyin kanaması geçirip ölmesi mi gerekiyor? Burada sandalye yürümüyor. Burası tekerlekli sandalye yolu. Böyle bir şey yok. Her yer aynı ama burası çok kötü." dedi.

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 3534 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum